Blossom00 Kızlar bebeğim 4 aylık kan ilacı olarak ne kullanıyosunuz sağlık ocağında vegaferon , monovit d3 verdiler kullanan var mı
Blossom00 Blossom00 vegaferon için kabızlık falan olabiliyomuş hiç kullanasım gelmedi o yüzden memnun olduğunuz varsa yazar mısınız
yanikkozaanne Blossom00 bestiron kan damlası aldım tadını beğendik kaka rengini falan da değiştirmiyor d vitamini olarak da ocean kullanıyorum
Arzugok Blossom00 hem kabızlık hem hazımsızlık yaptı içeriği çokta temiz değil biZ ocean microfer kullanıyoruz çok memnun kaldık
Securtymom [silindi] ya nasıl içiriyorsunuz onu tadı kokusu çok kötü ben içiremedim geri çıkartıyordu
Mrymmdfnmm yanikkozaanne Bu doğal olduğu için bizede verdi doktor ve kabızlık kesinlikle yapmaz dedi. Gerçekten öyle ama inanılmaz ekşi baktınızmı tadına😄 kızıma çok zor veeiyorum ağzından çıkarıyor her yer mahfoluyor üstü başı🤷♀️ ama içeriği çok iyi bırakmakta istemiyorum
Yasemin23 yanikkozaanne aynılarını kullanıyorum bestiron kabız yaptı kaka rengi değişti oysa çok araştırmıştım bu tarz şeyler yapmayacağını düşünerek tercih etmiştim
Affan27 yanikkozaanne bende ocean aldım 4 buçuk aylık bebeğim miktar olarak ne kadar kullanıyorsunuz birkaç eczaneye sordum farklı farklı söylediler
2522 CaninannesiCemre Evet ferrum benim oğlumun baya depolarını doldurdu bizde damlatilmali olanini kullaniyoruz
DenizinAnnessii birkizannesi-35 bizde onu kullanıyoruz ama kullandığımdan beri aşırı iştahsızlık başladı bizde. Önceden de çok iştahlı bir bebek değildi ama kan damlasına başladım baslayali olan iştahla gitti
Mlkky Bestiron kullaniyoruz içeriği temiz koruyucu tatlandırıcı hic bir sey yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Mrymmdfnmm Mlkky Kesinlikle içeriği temiz ve doğal kabız yapmıyor ama kızım sevmedi çıkarıyor çok ekşi diye. Keşke sevse
MiraySu55 Blossom00 decatabs d3 ocean demir içiyoruz bundan önce newwit idi ama siyah rengi içeyip kıyafete damladıgında asla çıkmıyordu lekesi
Esetmcn2023 Merhaba vegaferon temiz içerikli değil icerisinde paraben var doktor tavsiyesi ile oceon mikrofer kullanıyorum yeni başladım herhangi bir yan etki yapmadı temiz içerikli olarak en çok tercih edilen bestiron da var onada bakabilirsiniz
Gny18 Blossom00 ikizlerime vegaferon kullandım aşırı kabız oldular. Şimde Ocean kullanıyorum çok daha iyi.
[silindi] Securtymom döke saça 😂 içmek istemiyor haklı olarak, ben de tam dozunu veremiyorum hiç ne geçerse boğazından kârdır diyorum artık
Biz3kisiyiz_ Mrymmdfnmm benim kızımda tam tersiydi bayılıyor kaşık kaşık versem içer 😂 bende tadını beğenmedim ama o çok seviyordu 😂 biz bıraktık artık 9. Ayda kan değerleri normal çıkmıştı 🙏
Pnay Blossom00 kan ilacı olarak ocean kullanıyoruz. D vitamini monovit D3 kullanıyoruz en başından beri. Doktorumuz onu kullanmamızı önerdi.
Senaaydin Pnay kan ilacını bende ocean kullanıyorum da mamayla karıştırıp içirsem sorun olur mu bilginiz var mı sadece damlayı verdiğimde geri çıkarıyor sürekli
2cicekefe Pnay bende doktor surup verdi kansızlık var diye ama surup dislerini kararti bunda öyle bir şey varmi dişleri leke yapiyor mu