mrvt01 Kızlar 1 ay oldu sezeryanla Doğum yapalı. Dikiş yerlerim acımıyor ama karnımın etleri dokununca çok acıyor normal mi böyle olması. Yani dış tarafta ağrı sanki
Hafsa_anne mrvt01 bende sezeryan oldum 3ay oldu. Sonuçta karnımızdan bir anda bir bebek çıktı normal bence. Benim karnımda da his kaybı var yani dokunuyorum ama his yok. Zamanla düzelecek diyorlar
Zehra_Asiye mrvt01 illka ki bi hasar bırakıyor. Bebeğim 4 aylık oldu daha yeni geçti dikiş yerimin acısı. Iltihaplandi sürekli. His kaybı da yeni yeni geçmeye başladı.
Deletedmom73 mrvt01 benim 6 ay oldu hala arada içten batma ve agrı oluyor. Kendini cok sıcak tutman lazım ayaklarını üsüttüğün zaman agrılar artıyor 😐
mrvt01 Hafsa_anne Benim karnımda da var canım o hissizliği. 1 ay oldu böyle ağrı olunca korkuyorum iç dikişlerle mi alakalı acaba diye
Hafsa_anne mrvt01 daha çok erken 1ay olmuş zamanla düzelecek merak etme sonuçta sezeryan ciddi ağır bir karın ameliyatı
Zeynep_kusum Sezeryan Olalı 2.5 sy oldu. Dikişlerimde degil ama göbeğim hala hissiz. Kolay değil 9 ayın dönem gecirdik. Göbegim çok kötü kaldı.. şişko bi anne oldu hepsi bu 😂😂😂
mrvt01 Zeynep_kusum canım benim de aynı bide çatlaklarına oldu iğrenç bi görüntü var şuan hem göbek hem sarkık. Nasıl toparlayacağız 🙄
Elif_18 Normal canim 3 ay oldu bn sezeryan oldu hala var o ağrı sonuçta 7 kat dikiş var içerde ve organlar yerlesiyo takma kafana zamanla geçecek 😊
mrvt01 04112019 canım ilk günler baya zordu benim için de 2 haftada toparlandım ben rahat hareket ettim. Senin kaç gün oldu
Zeynep_kusum mrvt01 valla spora ve diyetisyene gitcem. En az 15 kilo vermem lazım. Bugun değişime sactan başladım bismillah dedikk bakalımm 🤗💕
mrvt01 Zeynep_kusum Ben bütün kilolarımı hatta fazlasını verdim canım almak istiyorum ama bi göbek kaldı o da çirkin duruyor 😀
Sehers Normal canim evet. Benimde öyleydi zamanla geçiyor ama hissizlik geçmiyor 3,5 yıl oldu hala tam gecmis degil