Asyamm22 AngelMotherr merhaba beneğim 18 aylık menenjit yaptıracağım ben de ama 4 doz dedi doktor sizin nasıl tek anlamadım
izd AngelMotherr menenjit hekiminize sorun, ben bir kaynakta uzun yaşlar boyunca yapılabildiğini, planını doktorun yapacağını okumuştum, geçmiş olmayanilir yani..
izd busraa_4924 kesinlikle gerekliliğine inanıyorum, rotavirüsğn örneğin standart bir tedavisi yok, semptomlarına yönelik tedavi var. Menenjit ise çok yaubın değilse de ölümcül veya etki bırakabilen bir hastalık. Risk almaya değmez bana göre..
Sll Berra0804 mrb fiyatlar bir diğer doza kadar o kadar çok degisiyoki rota sanırım iki dozun toplamı 1500 kusuratlara gelmişti yanlis hatırlamıyorsam onun üzerinden geçti zaman çünkü baya..menenjit en son iki ay oldu sanırım ikinci dozu yapalı o da 1.100 falandı sanırım tek dozu için diyorum baxsero..menenjit rotaya göre daha pahali..
2022anne busraa_4924 dün doktor kontrolümüz vardı doktor kesinlikle öneriyorum dedi. Kızım 14 aylık 2 doz Menactra 3 ay ara ile 1 yıl sonra da bexsero yaptırmamızı söyledi sipariş verdik her zaman gittiğimiz eczaneye bayramdan sonra yaptıracağız suan 3 nün fiyatı 3.500 tl. Ben rotavirüs aşısını da yaptırmıştım çok şükür iyi ki de yaptırmışım 3 yeğenim rotadan hastanede yattı kızıma bulaşmadı bile durumunuz varsa mutlaka yaptırmanızı tavsiye ederim
2022anne Asyamm22 doktorunuza ya da takipli olduğunuz sağlık ocağına sorarsanız yardımcı olurlar bu konuda çünkü biz 12. Ayda yaptırmayı düşünüyorduk 1 yaş aşısından sonra olsun demişti doktorumuz bi sorsanız daha iyi olur