AngelMotherr busraa_4924 rota yaptırdım 2 doz Şuan hasta menenjit olcak tek doz biz geç kaldık zaten 20 aylik Bence imkan varsa olsun canım
Tbiolt busraa_4924 bzide yaptırdık rota 2 doz 7 aylıkken 2 doz menenjit bir doz daha var herhalde oda 13 aylıkken tam bilmiyorum ama bir doz daha kaldı
Sll busraa_4924 mrb rota iki doz yaptirdim.menenjit baxsero iki doz yaptırdım üçüncü doz bu hafta yaptircam son dozu kaliyo sonra..hepsinide tamamlicam özetle..hatta kizamikta iki doz değildi normalde sadece bir yaş olanı olsada 9.ayinda bir doz daha yaptırdim..ası konusu bana göre düşünülecek bir konu degil..Önce Allah korucak şüphesiz ama bir anne olarak elimden gelen önlemleri almak vicdanen rahatlatiyo benim fikrim bu yönde..
asrinhatasi busraa_4924 imkanınız varsa yaptırın. Ben rota ve bexsero aşılarını yaptırdım. 13.ayda nimenrix kaldı.
Asyamm22 AngelMotherr merhaba beneğim 18 aylık menenjit yaptıracağım ben de ama 4 doz dedi doktor sizin nasıl tek anlamadım
izd AngelMotherr menenjit hekiminize sorun, ben bir kaynakta uzun yaşlar boyunca yapılabildiğini, planını doktorun yapacağını okumuştum, geçmiş olmayanilir yani..
Tbiolt Tbiolt bence imkan varsa yaptırılması lazım ıvıra zıvıra para veriliyorken ücretli aşılarıda gereksiz bulmuyorum zaten benim kızım malesef ilaç içmediği için birazda endişelendim yakalanırsa Allah korusun çok zorlanırım diye vurdurdum
Kevser123 busraa_4924 rotayı iki doz yaptırdık bitti. Menenjitide ikinci dozunu yarın yaptırıcaz. Durumu olan yaptırmalı diyor doktorlar.
AngelMotherr busraa_4924 oooooo biz geçen sene rota 300 vurdurduk şuan nekadr kim bilir. Menenjit 1.200 galiba
asrinhatasi AngelMotherr 13.ayda tek doz dedi doktorumuz nimenrix için. 7,9, 21.aylarda da bexsero demişti
Nazikomom busraa_4924 imkan dahilinde muhakkak yaptırılmalı, gereksiz bir çok şeye para verirken Sağlık konusundan çok hassasım. 2 doz rota olduk (2-4 ay) 2 doz bexsero olduk (7-9 ay), 3. Doz 15 aylıkken olacağız. 13 aylıkken de tek doz nimenrix olduk.
Poseidon busraa_4924 hastanede eczanede aşağı yukarı aynı oluyo. 2. rotada bebeğim grip olmuştu. Doktorumuz iyileştikten sonra eczaneden al içir sıkıntı olmaz dedi. Ben de öyle yaptım. Geçen ay 1069 liraydı rota. Menenjitte yanılmıyosam 1100 lira civarı
Nazikomom busraa_4924 eczaneden aldık ebemiz yaptı Sağlık ocağında . Fiyatlar çok artmış rotada da. Biz 600 e almıştık rotayı geçen yıl. Kura göre yükseliyor her gün aşılar