Hayretler içerisinde yorumları okudum.Gerçekten bu toplum inanılmaz cahil ve bilinçsiz.Başlığı açan hanımefendinin amacı nedir bu tarz videolar atarak tek amacı kışkırtmak?Onlarca köpeğin sebep olduğu kazaları neden tüm canlılara pay biçiyor?Aynı DUYARLILIĞI CEMAATLERDEKİ ÇOCUK TECAVÜZCÜLERİ İÇİN DE GÖSTEREBİLİYORMU??ÇOCUK EVLİLİKLERİ İÇİN YADA HER YIL CİNAYETE KURBAN GİDEN HEMCİNSLERİ İÇİN BURADA ERKEKLER TOPLATILSIN YADA CEMAATLER KAPATILSIN DİYE Bİ BAŞLIK AÇABİLİYORMU ÇOK MERAK EDİYORUM:)AMA HİÇ SANMIYORUM.Hayvanlarında yaşam hakkı vardır ve bizler onların doğasını gasp etmiş durumdayız.Kontrolsüz çoğalma kısırlaştırılmama barınaklarını denetlememe sonucu sokakta çoğunluktalar.HAYATINDA Bİ KÖPEK KEDİ VS BESLEMEMİŞ İNSAN BURDA GELİYOR AHKAM KESİYOR BİKAÇ VİDEOYLA.Gidip bi besleyip bi canlının başını okşamayı deneyin.VİCDANINIZ TETİKLENİR BELKİ.Sizin o barınaklara atılsın dediğiniz köpekler için orası mezarlık.BUNLAR HAYVANLARIN DEĞİL İNSANLARIN SUÇUDUR.İŞİNİZE GELİNCE BİZ AVRUPAMIYIZ AVRUPA BİZİ KISKANIYOR İŞİNİZE GELMEYİNCE EE AVRUPADA BAŞIBOŞ KÖPEK YOK BİZDE NİYE VAR.HERKES İŞİNE GELENE GÖRE YAŞAMASIN LÜTFEN.DUYARLI OLACAKSANIZ HER KONUDA OLUN!!