Merve43 İster inan ister inanma şu zamana kadar hiç akrep vs ile karşılaşmadım karşılaşsam ne yaparım onu da bilemem ama ne bir sinek öldürmüşlüğüm vardır ne bir böcek. Evime giren böcekleri de alır balkona koyarım. Sokakta farkında olmadan ezdiğim karıncaları bile düşünürüm yola bakarak yürürüm. Hep de kamp yaparım eşimle bir sinek bir böcek dahi öldürmeye meyilim yoktur. Arı da soktu ona bile sesim çıkmaz. Sokağımda 30 dan fazla köpeğimiz de var hepsi parkta çocukların yanında yatar uyur. Bebeğim 5 aylık ne zaman çıksak toplanır bebek arabasında koklarlar da insandan korkarım hayvandan korkmam. Allah kimseyi çocuğunun canı ile sınamasın elbette ama sen önlemini al gerisini Allah’a bırak değil mi? Yoksa Allah korur gözetir diye çocuğu öylece sokağa salamayız. Biraz dikkat biraz göz önünde olmalı. Diyorum ki köpekler olmadığını varsayalım o dikkatsiz ebeveyn sebebi ile araba da çarpabilirdi. Dikkat önemli anlatamıyorum galiba siz durmadan nefret kusuyorsunuz hayvanlara. Bu bence normal değil.