Benvekizim Kızlar tatil öncesi fethiyeye ugrucaz 1gun kalicaz orda ama bikac ev sahibine yazdm 4 günden aşağı vermiyor 1gece arabada yatilirmi sizce sonra otele geçeceğiz
Cyerg Benvekizim araba yatağı diye bir şey satılıyor, biz kullandık gayet de memnun kaldık sonrasında da kullanabilirsiniz. İkinci el falan da vardır. Ama diğer türlü de kalınır yani neden kalınmasın
Emineec Benvekizim valla biz çok yattık bır günde degıl hem niye boşuna para vereceksınız cekın bır benzınlge yatın uzun yoldan gelıyorum dersini soran olursa bız tüm turkıyeyı gezdik nerden kısarsanı oradan kar hem de çok güzel anı olarak kalıyor
Emineec Benvekizim küçükken aılemle bırlıkte arabada kalmıştık annem babam ben ve ıkı kız kardeşim daha çok sıcaktı pencereler açık uyumuştuk yaslarımızı tam hatırlamıyorum 10/13/15 sanırım. Kalmıştık babam uyumamış beklemıstı tüm camlar açık diye. Eşimle de evlendıgımızde İstanbul’da kışın araçta kalmıştık yeni çocuğumuz oldu o zaman tektık. Çocuklarınızın yaşlarının önemli olduğunu düşünüyorum kalabılmenız ıcın
Zeyzey2019_ Benvekizim kaç çocuk ve kaç yaslarindalar. Küçük varsa rezil olabilirsiniz ama çocuklar buyukse olabilir neden olmasin.
Ebruceyda Benvekizim ben cok yattim valla ama arabanin camlari acikken uyumak icin gercekten guvenilir bir park yeri bulmak zor olabiliyor. E tabi cok konforlu da olmuyor ama bence macera 🤣 cocukla denemeye cesaret edemem ama yalan yok. En azindan kucukken 😂
Marianne Benvekizim çadır alma şansınız varsa çadırınız olsun arabada. İstediğiniz her yerde kurarsınız. Hem otel parası cebinizde kalır. Biz mangal, sandalye, çadırı arabanın bagajından indirmiyoruz.
Benvekizim Marianne düşündüm aslinda ama 1gece için gerek yok dedm çünkü baska kullanmycaz sadede 1gun lazım olmuş olucak🤔
Marianne Benvekizim aşağı kısımda değil tepeye doğru park edin, esinti olur. Akdeniz’de daha havalar ısınmadı, güzel esiyor, klima açardık bu aylarda, daha açmadık.