Ozbkm kısıtlamayın oyun parkının içine koyup kafasını bir defa çarpar ikinciye eğilir öyle öyle öğrenecekler aşırı hızlı vuramaz zaten şuan aksine sevdiği şeyleri etrafına uzağına koyun siz evin içinde bir süre emekleyin sürünün gördüğünü yapıyor gerçekten bebekler kolayına geleni seçiyorlar evde banyo tuvalet hariç her odanın kapısı açıktır 20 aylık oldu oğlum odadan odaya geziyor emeklerken de öyleydi hiç kısıtlamadım çekmeceye bakar zarar vermeyecek silikon süzgeç çay tepsisi örtü koyarım ulaşabildiği yerlere alır bakar geri koyar dönüp gider zarar verecek yerlere kilit taktık onun dışında serbest eve misafir geldiğinde çekmece açtığını gördüğünde hemen alıp çekiyor çocuğu çekmeceyi kapatıyor oğlum kendi evinde Özgür neyin ne olduğunu biliyor karışmayın diyorum başka yerde de yapmaz burası bizim evimiz değil diyorum akışına bırakın gerçekten dağıtsın kurcalasın koltuk altına girsin orta sehpa alçak ve yumuşak yüzeyi üzerine çıkıp koltuğa geçer camdan dışarı izlerdi 😂 ama bu süreçte hep yanında olup takip ederdim daha bunlar için zamanınız var ama engel koymayın çevresine Özgür olsun kendi evinde