Ozbkm Merhaba oglum 7 ay 15 günlük yaklaşık 2 haftadır yüzüstünden sırt üstüne dönmeyi öğrendi ve ulaşmak isteği yerlere dönerek gidiyor🤨 hiç emeklemeye niyeti yok gibi başına gelen anneler var mı siz ne yaptınız bu konuda 🐣
Miniktirtillarim Ozbkm şuan 8 ay 1 haftalik tam 6. Ayindan beri döne döne gidiyor tum evi dönrrek dolasabilir o yuzden emeklemek istemiyor. Yani 1 aydir oturur vaziyette ileri geri sallaniyor sinav pozisyonu aliyor ama emeklemiyor. Tutunup kalkmaya daha meyili var son 1 haftadir mesela koltugu tutmaya calisiyor aktiviye masasini tutmaya calisiyor hafif yukseliyo sonra pat yeri öpüyor. Yani 40 ciktiktan sonra attim ben yere 😀 tam yer bebesidir. Buyuk kizimada aynini yapmistim o kendiliginden bi ands 5 aylik emeklemeye basladi 8 aylik tutunup kalkiyodi 9. Ayin icinde desteksiz yürüdü. Ikiside kardes ama hepsi farklı zaman diliminde birseyleri basariyor
Usnac1995 Ozbkm benimki de karnın üstünde döne döne giderdi 15 gündür falan sürünüyor artık ama hala emekleme yok. 8 ay 23 günlük
Kuzeymiram Ozbkm ben oglumda uzun süre sırt üstü kafasinin ortasini yere denk getirerek sürünüyordu 😂 , sonra az bisey emeklemeye basladi sonrada zaten yurudu
MeTeCa Ozbkm Bebeğim 8 ay 27 günlük. Çabası olmasına rağmen hala emeklemedi ama öğrenmeye çalışıyor. Dün annemlere geldik, yaşına yakın çocuklarla beraber olunca coştu çocuk, şınav pozisyonu falan alıyor 😅 Bence çocukların çocuklara çook ihtiyacı var 😊
Akyel001 Ozbkm ben hep yere koyuyorum halinin üstünde yani ablası da var oyuncaklar vs çok olunca bir şekilde ogreniyor bizimki de tam emekleriyle ama sürünerek çekiyor ileri doğru kendini bol bol yüz üstü yere koyun
Ozbkm MeTeCa ay ben daha yeni yeni sokuyorum insan icine ama cocuklardan cok tedirgin oluyor cok durgunlasiyo evde tek basina daha kipir kipir😅
Lilypad MeTeCa benim bebeğim 8 ay 10 günlük yüzüstü koyuyorum yapışıyor öyle döne döne gidiyor yeni yeni asla dizlerinin üzerinde durmuyor bi kere durdu yoruldu ağladı napcam normal mi acaba
Ozbkm Akyel001 2 ayliktan beri tummy time yapiyoruz ve yeri cok sever mesela oturmayi hic sevmez direk yatar pozisyona gecer otururken 5 ay 10 gunluk yuzustu donmeye basladi 7 aylik sirt ustu donmeyi kesfetti daha tutamiyorum surekli saga sola donuyor surekli hic sabit kalmiyo 🥲 benimki tek cocuk 😅
Ozbkm Miniktirtillarim vallahi sinav pozisyonu aliyor ellerinden destek alip gogusunu kaldiriyor ama ayaklari emekleme pozisyonuna getirmiyor 🥲 tutunup kalkma bizdede var kucgimda otururken koltugun sirt kismini tutup kalkiyor tulle oynuuor ayakta durmaya bayiliyor 😅🐣her cocugun gelisimi farkli gercekten benim bebede desteksiz 5-10 sn durabiliyo mesela otururken cunku asla oturmayi sevmiyor direk atiyo kendini yuz ustu yere pat diye otururken 🥲
Ozbkm Usnac1995 belkide direk yurucekler benim oglum ayaginin ustune bastirinca mutluluktan cildiriyor 🐣
Zeliff Ozbkm her bebek farklıdır daha küçük çok normal. Benim kızım 8 buçuk aylıkken daha yeni dönmeye başlamıştı 😂
Ozbkm Zeliff ay bencede kucuk ama etraf hep bi hadi emeklesin niye emeklemiyo modunda emekleyene kadar once bi desteksiz otursa diye bakiyorum bende 😅
Pol34 Ozbkm hiç emeklemedi, döne döne gideceği yere gidiyordu 11 aylıkken tutuna tutuna gitmeye başladı 12 aylıkken yürüdü hatta yürüdükten sonra emekledi öyle diyim 🤣