Bebegimveben_ bebekgibianne23 kalıcı makyaj yaptırabilirsin canım eyeliner fondöten dudak makyajı vs çok da rahat edersin
Bebegimveben_ bebekgibianne23 neden geçirmesin cildiniz hava almasaydı zaten o bölgedeki deri zamanla ölü deri olurdu
bebekgibianne23 HicisleriBakani hahah aynen canım baya arttı fiyatlar ama yinede arada yapmak lazım ya
HicisleriBakani bebekgibianne23 kendin istiyorsan arada yap tabi ki ama buraya surekli istiyor diye sikayet yazinca sana kendimce cozum onerdim iste ne bileyim 😄
-Delibal bebekgibianne23 Namaz kılmıyorum ama bende makyaj yapmam. Hergün yüzüme bir ton cilt ürünü, makyaj ürünü sürmeyi sağlıklı bulmuyorum. Özellikle yazları hiç. Dolu dolu, marka marka da malzemem var ama yok yani ağırlık hissediyorum yüzümde.
bebekgibianne23 HicisleriBakani teşekkür ederim canm benim sağol ,ben arada yapmayı istiyorum o devamlı görmek istiyor
DevrimciAnne bebekgibianne23 geçiriyor dövme geçiriyorsa onlarda geçiriyor şayet su geçmeseydi o bölgede çürürdü hava da almazdı türbanlı çoğu kadın protez tırnak dışında bunları yaptırıyor arkadaşımın merkezi var gelenlerin çoğu türbanlı