EsraUmut Bulbulyuvasi animasyon olarak birkaç film izlemiştim onları önerebilirim size :) Favorim minyonlar Karmakarışık Otel Transilvanya bunları izlemiştim. Daha da çok izledim de dizilere sarınca aklıma gelmiyor şuan😅
Bulbulyuvasi EsraUmut çok teşekkür ederim canım. Breking bad veya prison break izledim ben sadece o yüzden baska öneremiyorum…
Ebruceyda EsraUmut sense 8, when they see us, the walking dead, you, love, new amsterdam, biz neyden kaciyorduk anne, the island, breaking bad, prison break. Ne tarz seversiniz bilemedm ama 😃
EsraUmut Ebruceyda yaaa twd favorim kaç defa izledim bilmiyorum 😅 işte tamda bu tarz seviyorum 😅 diğer yazdıklarınızı gördüm bı bakmam lazım sevebilirim tabi illa zombi olması şart değil 😅
Ebruceyda EsraUmut benim de favorim twd bayilirim. Paranin degeri olmayan dizileri filmleri cok severim. Black mirror izlemediyseniz 1. Bolum harici herhangi bir bolumu acip izleyebilirsiniz harikadir o da.
EsraUmut Ebruceyda onu izlemiştim bı ara pek beğenmedim. Twdden sonra hiçbir zombi dizisi tat vermiyor sanki o kadar güzel twd😅
Ebruceyda EsraUmut ama black mirror zombi dizisi degil. Bir de her bolumu bagimsiz. Her bir bolumu film tadinda. Twd ile kiyaslanacak bir dizi degil. Twd benim de hayatimin dizisi gercekten. Canim cektikce aradan bolum acar izlerim hala.