Ay ben de çok çektim o yüzden belki fikir olur diye yazmak istiyorum. Doğduğundan beri gazlı bebek dediler kolik dediler 3. Ayı bekle dediler doktorlar. 3. Ay oldu 4. Ay oldu 5. Ay oldu geçmedi. Panikten bir çok doktora gittik. En son ben artık durunun içinde başka bir şey olacağını düşündüm. Doktorlara bunu söylediğimde abartıyorsunuz gibi tepki verdiler. Ama ben alerjisi olabilir mk diye düşünerek kendimce denemeler yaptım. Süt ve süt urunleri yemeyi bıraktım öncelikle. Bebeğim 2 hafta içinde hooopp düzeldi.. tüm o ağlamalar sızlamayan gitti. 6. Ayda keşfettik bunu maalesef. Daha önce kesfetsek çocuk daha önce rahatlayacakti. Boş boşuna o kadar acı çekmiş diye üzülüyorum. Şimdi 1 yaş 5 aylık oldu. Hala inek sütü içtiğinde rahatsizlaniyor hafif. En son alerji için gittiğim doktor demişti ki 3. Aydan sonra hala kolik gecmiyorsa veya azalmiyorsa alerji durumuna da bakmak lazım. Aklınızda bulunsun. Gerçekten çok zor surec. Allah yardımcınız olsun. İnsan yorgunluktan çok bebeğinin o haline üzülüyor sadece :(