Yaklaşık iki haftadır oğlum çok zor kakasını yapıyor. Hep popom acıyor diyor ve tutuyor, sıkıyor kendini kakasını ya yapmıyor ya da çok zorlanarak ıkınarak yapıyor. İlk başlarda kabız sandım. Zeytinyağı içirdim, poposuna sürdüm. Posalı yiyecekler yedirdim ama yok geçmedi. Sonra acile götürdüm duphalac şurup verdi doktor. Beş gün kullanın geçmezse çocuk doktoruna tekrar götürün dedi. Geçmedi ve doktora tekrar götürdüm. Duphalac kullanımını arttırdı, krem verdi ve optifbre verdi yemeklerine katıyorum ama yok yok yok. Hala gün içerisinde sürekli popom acıyor diyor. Aslında doktorda baktı bağırsaklarında hiçbir sorun yok karnı yumuşacık ne varsa poposunda var ve acıyor acıdığı için yapamıyor. Doktor son çare lavman yapacağız dedi ama ben hiç taraftar değilim. Oğlumda kremi bile zor sürdürtüyor lavmana nasıl izin verecek bilmiyorum. Çok korkuyorum ve çok yoruldum bu süreçten artık. Çocuğumunda kıvrandığını görmek çok canımı sıkıyor. 3 ay sonra 3 yaşına girecek oğlum. Çocuğuna lavman yaptıran anneler süreç nasıl oldu biraz bahseder misiniz? 😓