UmayAsya1001 aynı şekilde çok temas seven bir çocuk değil istemediği birisi elini tutmak istese izin vermez, öpülmeyi sevmez, öpebilir miyiz diye sorulduğunda hayır şeklinde kafasını sallar. Konuşmaya gelince daha 1 hafta önce anne dedi aylardır baba diyor başka kelimeleri de var ama bana hep meme diyordu daha yeni anne dedi 😅 her şeyin farkındalar ve canları istediği gibi davranıyorlar. Bağırarak bir şey istemesi, o şeyi bulana kadar kriz geçirmesi, bulup verdiğin an yere fırlatması vs günde defalarca yaşıyoruz. Anlatmaya çalışıyorum bağırmadan işaret edebilirsin, gösterebilirsin diyorum biraz daha azalmaya başladı. Çok uzun süredir giyinme problemimiz var ben asla tek seferde ne bez değiştirebiliyorum ne giydirebiliyorum, oyun mu zannediyor çıplak olmaktan mı keyif alıyor yoksa amacı bana zulmetmek mi bilmiyorum 😁 ama aylardır halledemedik bu konuyu her defasında peşinde koşarak buluyorum kendimi öncesinde uzun bir süre beklesem de ikna olup gelmiyor. 🤷🏼♀️ bununla ilgili çözümü olan ya da yaşayan varsa aydınlatın lütfen beni de 🙇🏼♀️