marinelife -_-hUysUzvetatlikadin kuzum ben sadece banyo ve mutfakta bazı yerlere kullanıyorum sleepy geri kalan her yere ilbays 👌🏻 hayır çevre mühendisiyim diyorum çevreyi düşünürüm diyorum bana diplomayı trendyoldan mı aldın dedi bdkdjdk bilip bilmeden patladı cevabını alınca da cevap verememişti ndkdjdk classicoooo 🥳😂😂
-_-hUysUzvetatlikadin marinelife ben almadan önce yengemlere annemlere falan hep aldırttım önce onlarda kullanayım deneyeyim hangisi hoşuma giderse onu alacağım 😅 sen hangisini kullanıyorsun
marinelife -_-hUysUzvetatlikadin ilbays tarafındanım ben 😂😂 mobilyalarımın %75i aynalı diyebilirim tek bezle fışırt fışırt tamam kesinlikle öneririm ama diğeri de aynıdır bence
Deletedmom_875 Pella bezler de bu konuda başarılı bence. Bez takılabilir mop kullanıyorum ben. İster ucuna cam bezi tak camları sil, ister yer bezi tak yerleri sil. Balkon camlarını silmek çok pratik oluyor. Sadece suyla sık ve sil bu kadar.
-_-hUysUzvetatlikadin marinelife yapma ya bak kanıma girdin şimdi😅bizde ayna hiç yok ama balkonlara cam yaptırdım boydan silmek öyle zor geliyor ki
marinelife -_-hUysUzvetatlikadin aynada bile iz kalmıyor yani Fiyatları ne durumda bilmiyorum ama uygun olanı deneyebilirsin bence 😂
-_-hUysUzvetatlikadin marinelife attım favoriye ay başı bi gelsin 😅😅 sırayla artık bu ay önce eve bi ayna alalım da
Deletedmom_79 marinelife yoga….. diye bi küfür var bildin mi. İnanılmazlar ya kendileri napıyomuş kocalarının delik donlarını mı dönüşüme sokuyolarmış
marinelife Deletedmom_79 hdkdjdjbdkdndkf küfürü uzun uzun düşünüp bulmam 😂😂😂😂 kız söz konusu ben olunca greta thunberg bile beni bulabilir dhdknd
Deletedmom_79 marinelife hey marinelife! Bir daha sleepylerini geri dönüşüme sokmayı unutma seni pislik çevre müğendizi