Carpediemmm ayyyy canim sende gecmistieki kendimi gordum resmen.. Soyle anlatayim istedim asla ikinci cocugu dusunmuyordum oglm ilk 2 sene ole cektrdiki bana uykusuydu gaziydi aglamalarydi falan sonra 3. Yasi geldi tam konusmaya basladi defisti okdr sakin sevecen bir cocuk olduki anlatamam hergun dua ediordu kardesi olsun die tum bebekli ailelere gttgmzde sevmek istyrdu bebekleri sonra ben cok uzuldum bu duruma madem bukdr sevecen bir cocuk ozaman bir kardesi olsun istedm ozaman ama acabalarim coktu kendi anneme surekli yapsammi sen olsan yaparmiydin istyrm ben ama ya die die kendimi kabullendrdim ve kardesi olsn die ugrasmaya basladim ve tam 1.5 senenin sonnda tuttu inanki gtmedgm doktr kalmadi . Hsg cejldm esim sperm verdi falan filan hicbisey cikmayinca akisina biraktik cok akur Allah’ın izniyle bur kizimiz oldu suan 3 aylik abiside 4.5 yasinda ve prensesim canim kizim die sevior kucagima verirmisin anne bezini ben getireym anne sen cok taglisin kız dior ve ben onlari ole gorunce iyiki diorum. Smdi ufaktan girmeye basladi kardesi abisi konusinca gulucukler sacmaya basladi hayatim anlam kazandi.. ve baska cocugum olmasn diede sezerynde baglattim tuplerimi.. yasmda 36 oldgu icin canm en guzel karari sen ve esin vericeksiniz. Ben tek cocugum yanlizlik bazen iyi bazen kotu ama be. Keske bir ablam abim yada kardesim olsn isterdim. Hakkinizda hayirlisi olsun canm