Carpediemmm maddi kısımından problemimiz yok şükür ben normalde 4 yaşına girince istiyordum taki şuam oturduğum yere taşınana kadar oğlum buraya geldik geleli arkadaşları oldu bahçemiz oldu park evimizin dibi yemek dışında tüm günümüzü bahçede veya parkta geçiriyoruz ve oğlum çevreden çok şey öğrendi güzel anlamda konuşmaya başladı bu benim bayatımı kolaylaştırdı diyebilirim neresi ağrıyorsa söylüyor beni anlıyor gece uykularında deliksiz uyuyor tüm gün enerjisini attığı için zaten benim için en önemlisi gece uykusuydu gece deliksiz uyursa ben çocuk düşünürüm diyordum tam 3 ay önce buraya taşındık üç aydır oğlum deliksiz uyuyor hayatım kolaylaştı diyebilirim beni anlaması da çocuk düşünmeme sebep oldu ama eşim biraz daha zaman var diyor aynı sizin gibi üç yaşına gelsin ozamana kadar tuvalet eğitimini görsün öyle düşünelim dedi ben de saygı duyuyorum eşimin kararını da tek ben istiyorum diye olacak diye bir şey yok ikimizin karar vermesi gerekiyor ikimizin de istemesi gerekiyor birde bazı borçlarımız var seneye bitiyor Allah’ın izniyle o zaman daha da rahat oluruz dedik