Kuzeymomss livanurvealpinannesi61 Her bebek farklı demekki, biz onun yanı sıra kaşık ilaçlarda kullandık fayda etmedi
Zlnmst petitonunannesii ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız inşallah bizde kısa sürede etki görürüz 🌸
Tugceeeeeee1 Zlnmst kaç. Günlük bebeğiniz? Benimki 47 günlük bizde baslaidk buna ama yan etkilerinden Korkuyorum. Bu gece aşırı gaz sancisi çekti ilkj defa bu kadar bağırdı ya
Zlnmst Tugceeeeeee1 canım 3 ayrı doktorla görüştük 1 tanesi dışında diğerleri gayet normal dedi o yüzden kullanmadık demir ilacı 4. Aydan sonra veriliyo diye biliyorum size neden o kadar erken verdiler ?
Aryast Tugceeeeeee1 biz de erken başlamak durumunda kaldık bebeğimin değeri çok düşük diye. Aynı şekilde gaz sancıları bizde de vardı öncesinde, artırır mı diye endişe ediyorum 🥺
Tugceeeeeee1 Aryast inşallah olmaz ama bugün aşırı huysuz asla uyumadı 10 dk uyuyup uyanuyor düzeltilmiş 36 günlük atak döneminde hemde yani ikisi cakisti resmen
Zlnmst Tugceeeeeee1 anladım.Bu ilacı söyleyen doktor karın ağrısı ve ishal yapar ama geçici demişti belki ondandır kullandıkça düzelir inşallah şuan ocean demir damlası kullanıyoruz biz bi problem yok
livanurvealpinannesi61 cemile161_ Biz 3 ay kullandık düzenli. 3 ay sonra düzeldi. Kahvaltıdan 2 3 saat sonra verin. Şurubu verince 3 saat sonra beslenme yapılır arası 2 3 saat olmalı