Sseyma65 Umutbebek1 ben 55 günlükken yaptırdım ilk 3 gün zordu ama sonra sünnet olmamış gibiydi tam bir ay oldu yeni iyileşti gibi yani ama daha var biraz pipisi kızarık sadece onun dışında rahatladı çocuğum
biroglanannesii1 Umutbebek1 Yani doktorun vereceği krem dışında hiç bir şey yapmayın 3 günlüktü ben yaptırdığım da krem sürüp bezi kapatıyorduk 4 5 güne iyileşmişti
Akaan Umutbebek1 oğlum 20naylikken yaptırdık dr krem verdi temiz tut dedu hemen iyileşir 1 saat sonra eski haline döndü oynadı felan ama yüz üstü yapmamalı demişti sizin bebeğiniz 4 aylik donemiyordur tam o yizden ne kadar küçük o kadar iyi bence
Umutbebek1 Sseyma65 ay erken doğduğu için hemen yaptıramadık doktorumuz pipi darlığı var erkenden yaptırın diyor o yüzden havalar daha fazla ısınmadan yaptıracağız
iki_prens_annesi_ Umutbebek1 korkmayın sadece ilk çişte bı problem oluyor benim büyük oğlum 9 aylıktı oldu ertesi gün yurutecte Fink atıyordu küçük oğlum da 5 aylık olcak randevu bulamıyorum bı turlu bayramdan sonra özelde yaptırırım heralde bu gidişle
Papatya-kiz Geçen hafta yaptırdık 6.5 aylık hala pipisi iyileşmedi . Bazı kişiler 3 günde iyileşiyor diyor niyeyse bizimki onlarınkinden olmadı
Yekbarnes Umutbebek1 3 aylık oğlum bugün sünnet oldu. 2 tane karton bardağı kesip pipisine kapatıyoruz iki ucu açık şekilde, beze yapışmasın yarası diye. Anestezi sırasında ağladı, sünnet işleminde hissetmedi bir şey
Cagla-rTufi 21 günlük iken yaptırdım oğlumu, safece ilk gün biraz huysuzlandı sonrasında hiçbir şey olmamış gibiydi, ilk 3 gün bardak kapadık ve krem sürdük 3 günden itibaren de her gün yıkadık 1 hafta içerisinde de tamamen iyileşti:)
Semapm 5 buçuk aylık oğlum 1 hafta oldu yaptıralı. İlk gün akşam kaka yaptı sargı bezine bulaştı sargı bezini almak zorunda kaldık kanama oldu acile gittik pansuman yaptırdık. Kakasını çok bekledim snra tekrar bulaşmasın diye. Sünnet ertesi gün de ztn pansuman gidecektik yine gittik yaptrdk. Snra pansumansız kremle devam ettik. 6.gün kremi de bıraktık. Şu an iyiyiz ama kızarıklık var yine.
S2ura Merhaba biz de çarşamba günü olduk 11 aylık oğlum hala iyileşmedi kızarık şişlik var Anneler günde 2 kere suya girmemizi söyledi doktor dişilerin atması için siz nasıl yol izlediniz oğlum asla girmek istemiyo çünkü
Songl_selim Bizde dün yaptirdik 14 aylik bebegim bide inmemis testus ameliyatida oldu bize krem falan vermediler antibiyotikle dolven verdi nasil iyilescek boyle sunnet yeri krem istedim bide azar isittim 😑