kenbil biryavuzkusu oms iki çeşiti var bende ki olanı döküm granit ben kendim züccaciyede çalışıyordum oms kendi fabrikası üretiyor karaca emsan bi çok diğer markaları kendi fabrikası üretmiyor başka fabrika üretip altına isim bastırıyorlar
biryavuzkusu kenbil granit dökümler daha mı iyi oluyor bazı yorumlarda şnce hafif vs yazmışlar resim atma şansınız var mı
monami_ biryavuzkusu Ben de zaten Karaca almayın demek için geldim Tefal bende bir tane var 10 sene kullandım sanırım o kadar dayanıklı kulplarını daha sonra kulbu kopmuş cezvelere falan da kullanabiliyorsunuz
kenbil monami_ tefalin üstüne yok en iyisi kızartma tavalarım tefal metal kaşık bile kullanıyorum hiç birsey olmuyor
66arasim biryavuzkusu Kız ben şu Araplardan aldım sizin oralarda oluyormu bilmiyorum ama iç Anadolu’da köylere çok gelirler satarlar süper valla 3 yıldır kullanıyorum hiç bir sıkıntısi olmadı çatal kaşık da almıştım şuan kullanıyorum iyi yanı Karaca tenceremde var onlarda iyi aslında şans ya
kenbil Eslemsi_04 ben 2 yıldır kullanıyorum benimle alan arkadaşlarımda çok memnun benden önce kullanlar da var 4 5 yıllık evli olanlarda var
Brokolilim biryavuzkusu Hakiki granit alacaksınız çizilmiyor Demir kaşık kullanımlı ben tahta kaşıklarını sağlıklı bulmadığım için öyle tercih etmiştim Titangranit olmasına dikkat edeceksiniz diğerleri hep fiyasko
ahmet8emirmommy Ben de Karaca kullanıyorum ama marina bio granit. 1,5 yıldır kullanıyorum asla çizik bile yok hatta bi iki kere demir kaşık kullandım. Ona rağmen tertemiz