Usnac1995 Emuleys benimki de 5 aylıkken falan böyleydi, bana gülmüyordu resmen itiyordu beni sanki nasıl üzülüyordum, babannesi babasına gülüyordu. Benimki de şimdi 9 aylık olcak bana çok düşkün. Demekki zaman zaman böyle oluyorlar 😂
BetulDefnee Ya ben öleyim o zaman çocuk daha yeni 11 haftaya girdi akşam olunca ağlamaktan helak oluyor ne yapsam susmuyor babası eve gelir gelmez gülüyor şirinlikler yapıyor 😂 hayır babasını daha ne kadar tanıyor ne anlıyor da onla sakinleşiyor 😂 annem tüm gün tek seni görmekten sıkılıyordur babasını görünce değişiklik oluyor ondan öyledir diyor ama bilmiyorum 😄
tatlikizim Emuleys yani bebeğiniz hakkındaki şu yormlarınızı okudukça ben sizin bebeğinize olan sevginizi sorgulamaya başladım. Bebeğinizin sevgisinden şüphe ediyosunuz sonra millet çocuğu bile sevmiyo der diyosunuz. Yani ilerde gerçekten böyle bi durum oluşsa milleti mi takacaksınız? Yoksa çocuğunuzla olan sorununuzu mu? Daha masum yavrunuza çıkarcı istekleri için benimle gibi yorumlar yapıyosunuz. Yazmayım dedim ama dayanamadım. Lütfen bi durup düşünün. Ya kendinizi yanlış ifade ediyosunuz ya da gerçekten yanlış düşünüyosunuz. Daha minicik masum bir yavru o içinde yetişkin insanların barındırdığı o çirkin özelliklere sahip değil. Neyi öğretirseniz onu alır gider. İnşallah sevgiyle büyütebiliriz yavrularımızı sizin için de kendim içinde dileğim bu. İyi günler.
Duyguklyc Emuleys bende boyleydım biara 🤣 kayınvalıdem sana düşkün degıl arkandan aglamıyo senı aramıyo falan filan senın oglunda benımleyken senı aramıyo demıstım 😀 şaka maka buyumesı lazım buyudugunde sanada düşkün olacak hic takma bosuna