AliKuzey12 kızlar yeni eve tasındım, sineklik yok pencerelerde 10 gündür tek tük giriyordu içeri fakat bu aksam farkettim ki iki odamın tavanı biiiir sürü kücük sinek doluu ne yapıcam ben ne olur akıl versin bir sürü var 2 odamın tavandaa
Niloya_ AliKuzey12 Sinek ilacı kullanın birde a101 e pencere sinekligi geliyor onlardan alıp kendiniz cama yapistirn yoksa hakkından gelemezsiniz
Bibebek_ AliKuzey12 yakarca ve sivrisinektir onlar yada burda övez denir başka adı var mı bilmiyorum onlardır
Yorgunannee_dd AliKuzey12 malesef bizdede aynı sorun var ve sineklik var her yerde ona rağmen sineklikten giriyorlar camı açtığım gibi direk avizenin etrafı doluyor sinek ilacı sıkıyorum mecburen
AliKuzey12 Bibebek_ hayır sizim bahsettiginizi biliyorum ama o degil hani çiçeklere falan gelir ya o boyutta minnacık bir sürü böcek işte yani elinde öldürebilegegin cinsten bugun camın biri yarımdı perdeden gelmez diye dusunmustum ama bir sürğ kücük sinek dolmus anlamadım
Deletedmom_79 AliKuzey12 etrafında tatlı bişey ya da çöp varsa dışarıda bilmiyorum giriş kat mısınız ya da parmaklık/panjur var mı? Orada çoğalıp ışığı da görünce dairenize dadanmış olabilirler. Sirkeli su sıkıp havalandırın aklını seven de kaçmış olur😁 şaka bir yana bebekli evde en temiz çözüm bu tarz bişey gibi. Etrafta kaynağı bulmak için kolaçan etme dışında
Bibebek_ AliKuzey12 tek çözümü sineklik kuzum onların bide pencere önlerine fesleğen koymayı dene istersen
Busselll Büyük bir kapa lavanta koyup üzerine kaynar su koyun gideceklerini göreceksiniz ben bu şekilde kurtuldum sineklige rağmen geliyorlardı
Sarikuzumalp AliKuzey12 Bir kabın içerisine biraz su, biraz sıvı Bulaşık deterjanı koyun. İçerisine yine biraz pekmez veya bal ekleyin. Sinekler şekerin tadına gelip suyun içerisine girip ölüyorlar 😊
kahvepres AliKuzey12 allah bildiği gibi etsn bu böckleri mahvldm resmn tiksinyrmm artk pskljmi bozdular mecbr tüm ışklri kaptyrm o şekl hpsi düşp ölyr karanlkta kalmk daha iyi onlri görmktnse🤣
Sarikuzumalp kahvepres aynısıı vardı benim evimde de yeşillik çok olduğu için bahçede. Ama bunu yapınca bitiyorlar.