Alparslanim1 izd maşallah darısı bizede 😄bişey sorucam 4. Ayda sizin bebiş de öksürüyor muydu sesini keşfeder gbi . Uzun zamandır öksürüyor benimki ama ciğerler değil yalandan olduğu belli ama yinede doktora gitsem mi diyorum
izd Alparslanim1 öksürük yapmadı da çığlık atar gibi sesler çıkarıyordu noldu laaa diye koşuyorduk. )))
mira20022023 Alparslanim1 Zeka kartlarına baktırıyorum Kitap okuyorum -Karşısına ayna koyup kendine bakmasını sağlıyorum -Oyun halısında bireysel vakit geçirmesini sağlıyorum -Pilates topunda ileri geri sağa sola hareketler yapıyorum -Kilitli poşetlere çeşitli materyaller koyup bebeğimi emzirme minderine yüz üstü yatıyorum ve sırayla materyallere dokundurup duyu gelişimini destekliyorum. -Müzik açıp şarkı söylüyorum. -Yayvan bir kabın içerisine su koyup, yüzecek plastik halkalar vs koyuyorum. Bebeğimi de yine emzirme minderine yüz üstü yatırıp hem suya hem de hareket eden halkalarla oynamasını sağlıyorum. -Hayvan seslerini taklit ediyorum. -Karşısına geçip çeşitli yüz ifadeleri yapıp ne anlama geldiğini ve hangi duygularla yapıldığını anlatıyorum. -Bir balonu küçük şişirip eline verip oynaması için destek oluyorum.(Aman tırnakların uzunluğuna dikkat) -Bilek çıngırakları var. Onları ayaklarına ve ellerine takıp kendi haline bırakıyorum. -Yağmur, güneş, gün batımı vs gibi çeşitli hava olayları olduğunda kapalı balkonumuza çıkıp dışarıyı izletiyorum. O anda ne olduğunu nasıl oluştuğunu falan anlatıyorum 😊 -Parmak kuklalarımız var onları oynatıp kızımla konuşturuyorum ve onunda karşılık vermesi için bir süre bekliyorum. Sanki biriyle sohbet ediyormuş gibi bir yaklaşımla düşünerekten😊 Aklıma şimdilik bunlar geldi umarım faydalı olur 🌸😇👼🏻
Alparslanim1 mira20022023 yaaaa daha ne olacak maşallah siz baya dolu dolu geçiriyorsunuz günleri çok örnek çıktı bana yarın uyguluycam söylediklerinizden çok teşekkür ederim. Uzun uzun yazdığınız için 🙏😍
mira20022023 Alparslanim1 Rica ederim umarım keyifli vakit geçirirsiniz. 🌸Tabiki de hepsini tek bir günde yapmıyorum ama her uyku arasında farklı bir şey yapıyorum. Saydıklarımda aynı şeyi yapmam iki gün günü buluyor😊 Hem kızım sıkılmıyor hem de ben 😊