nurze01 terazikadini üzülmeye bahane arıyorsunuz derken? Üzüldüğümü kim söyledi? Sordum sadece hanım efendi.
umran93 Doktor neye göre altında dedi doğum kilosuna göre aylık gelişimi hesaplanıyor . benim kızımda doğduğunda 2.500 dü , 2 aylıkken 4.300 geldi doktorum gelişimi iyi dedi
Bushramila nurze01 çok iyi maşallah 🧿 benim kızım 2500 kilo doğdu şu an 2 ay 10 günlük 4300 kilo bana az geliyor sizin bebeğinize nasıl besliyorsunuz ?
nurze01 Bushramila mama veriyorum sütüm kesildi bu ay. Ara ara geliyor geldikçe süt veriyorum ama çoğunluk mama ile besleniyor. 3 ay 5 günlük oldu. 3 gün önce 56 cm 5750 gram çıktı
Bushramila Beren2323 maşallah benim kızım doğum kilosu 2500 2aylık kontrolünde 4300 kilo olmuş bana az geldi bilemedim :( siz bebeğinize mama veriyor musunuz?
Bushramila nurze01 hangi mamayı kullanıyorsunuz. Kızım mama almıyor artık mamayı değiştirdim ama rahatsız oldu biberonu ağzına almıyor sütüm de o kadar gelmiyor çok üzgünüm 😞
nurze01 Bushramila Hipp organik combiotik kullanıyordum kabız yaptı kızımı. Sma aldım oda ishal yaptı maalesef. Doktorumun tavsiyesi üzerine aptamile geçeceğim. Aptamilin içeriğinde şekerin çok olduğunu duymuştum aklında şuan kullanmak istemiyorum onu ama başka da seçeneğim kalmadı. Evolvia+ Aptamile geçeceğim. İkisini bir vermeyi düşünüyorum. Siz hangi marka mama kullandınız? Sonra hangisine geçtiniz?
Bushramila Mmervist kaç kilo almış maşallah meme mama şeklinde mi besliyorsunuz? Bir de hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Mmervist Bushramila Bushramila 2800 49 cm doğmuştu 5.5 60 cm olmus geçen hafta çok kilo almış 4 aylıkken böylee olması gerekiyor dedi 2 farklı doktorda
terazikadini saribez merhaba 38 hafta doğdu 1 aylıkken ameliyat oldu ameliyattan beridir kilo alımı çok yavaş
Bushramila nurze01 ben de Hipp organik combiotik kullandım ilk ayda çok memnundum ama geçen haftalarda kızım her içtiğimde kusuyordu bende değiştireyim dedim golden goat mamasını aldım denedim ama maalesef kızım daha da fazla rahatsız etti. Bir kaç günden beri mama vermiyorum sadece meme ama bugün kilosunu baktırdık bir haftadan beri hemşire çok az kilo aldığnı söyledi moralım çok bozuldu. Hangi mamayı kullanacağımı bilemiyorum.
nurze01 Bushramila aptamil ve evolviaya başladık. Puanlık bir sıkıntı yok iyi gidiyoruz. Aptamil deneyin bence.