Zeliff Mommmyyyyyyyyy kızım 29 aylık bir haftadır kullanıyorum daha. Doktor kan değerleri vs güzel dedi ama biz balık sevmediğimiz için haliyle çok nadir yiyoruz o yüzden kullanmaya başladık. Şuan bir faydası var mı bilmiyorum çok kısa bir süre oldu ama kızım tadını çok sevdi.
Mommmyyyyyyyyy monami_ öyle mi bana da doktor kullanabilirsin dedi hatta Ocean markasını önerdi her hafta balık yemiyorsa bebeğiniz kullanmanız gerekli dedi ama. Neden yazın kullanılmıyormuş ki acaba
Mommy00 monami_ Biz yazın da kullanıyoruz d vitaminini kestim yazın güneşten alıyor diye ama balık yağı neden kesilir anlamadım
monami_ Mommmyyyyyyyyy valla doktoru telefonla o kadar darlıyorum ki sormaya çekindim ama bizimki çok titiz bir dr, randevu bulunmuyor o kadar güveniyoruz
Mommmyyyyyyyyy monami_ zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️ tekrar bir daha sorayım doktorumuza detaycıyım da biraz bu konularda
emayy @“Mommmyyyyyyyyy”#p262599141 aydır kullanıyorum çok sık hasta olduğu için bağışıklığı guclensin diye doktor tavsiyesi ile kullanıyorum günde 1 tatlı kaşığı çorbasına katıyorum diğer türlü içmiyor benim ki
nzlsprtkn Kaç yaşında çocuklarınız acaba, kızım 13 aylık asla balık sevmedi yemedi ve aşırı iştahsız kilo kaybediyor sürekli kullansam sıkıntı olur mu acaba
Zeliff nzlsprtkn benim kızım 29 aylık bir tatlı kaşığının yarısını ver dedi sizde doktorunuza veya sağlık ocağında sizinle ilgilenen hemşireye sorabilirsiniz bir doz ayarlaması yapar ayına göre ☺️
Mommmyyyyyyyyy nzlsprtkn doktor kontrolünde kullansanız daha iyi olur sanırım doktorunuza bir danışın isterseniz ☺️
Tosbikkkk Mommmyyyyyyyyy evet doktorum önerdi canım doçent çocuk doktoruna gidiyorum çok iyi biri Ve oğlum sevdi ve faydalı bence