Mtbuaaa Tatlican bir süre duam kabul olsun mutlu olurum vallal 😂 Neden acaba böyle iştahsızlık oluyor sende
Tatlican Mtbuaaa Bilmiyorumki genelde her yaz olur ama bu sefer ramazandan sonra kaldi migde kuculunce oyle gidiyor uzun süre. Birazda kemdimmi yaptim acaba 58 oldum diye kafama taktim sanirim uzuntum metebolizmayi etkiledi 🙈🙈
Mtbuaaa Nezzz_ yok canım bıraktım artık ya sadece salmam dikkatli yerim öyle diyim ama özel bir şey yapmayacağım sporuda bıraktım alırsam başlarım yine napıyım ☺️
Nezzz_ Mtbuaaa Yani mutlu olduğun kiloya düştüysen gerek yok tabi dikkatli olmak lazım bende 2 kg daha versem yeter devamım yeşil çay içmekten öğkkk geldi😂😂😂
yagmurkokusu_ Mtbuaaa 1 numara güzel farklı renk olabilir diğerlerinin de rengini beğendim tesettürde açık renkler çok güzel gidiyor pudra mint yeşili sarı tarzı bende açık bayanım ama kışın tesettür giyimden takımlar alıyorum.
anneyeofdenmez _Teacher-mom- yok caanimm teşekkür ederim benim tel de sorun var değişmiyor beni sinir etti aski kaldı böyle 😂
_Teacher-mom- anneyeofdenmez o askı denemek için koyulup değişemeyen profil mi 😅 atayım özelden sana birazdan
Mtbuaaa bebitonunannesi_ etekle kombin için uzun bir tunik olur bence canım o kısa salaş gömlek daha uygun olur sanki