Merve-miray Mommy_Bird yağ lekesi Yağ lekesini bulaşık deterjanı ve karbonat götürüyor. Diş fırçası ile biraz fırçalayıp sonra makinaya atın. Sarı leke için de bulaşık tableti ve asperox sıkıp makina da çalıştırın
Mommy_Bird Merve-miray bulaşık tabletine şöyle bi baktım aslında ama renginden korktum yarım saat oldu ıslattım çıkarıp makinaya ne zaman atsam acaba
kasimonbes Mommy_Bird leke cikarici canim toz olan kizimin ek gida lekeleri da onunla cikti bazi kiyafetler cikmiyorsa tekrar atiyorum cikiyor
Karpuzlu_lolipop Mommy_Bird şeffaf benim kullandığım BİM’in ki parlatıcı ben direk sıçrayan yerlere döktüm ustune sonra makineye attım öyle
Merve-miray Mommy_Bird Ben direk makinanın içine tableti ve kıyafeti atıp. Deterjan kısmına da asperox sıkıp çalıştırıyorum.
Zlm Mommy_Bird 😄 şansınıza ama güneş lekeyi aliyo çıkınca denersiniz bide beyaz sabunla yıkamayı deneyebilirsiniz elde
Rez Mommy_Bird ben sürekli kullanıyorum eşimin beyaz tişört lekelerine sarı lekesi kalmadı hiç inş sizde de kalmaz çıkar
terazikadini Mommy_Bird ben domestostan bi iki damla pamuğa döküp ıslatıyorum lekeli bölgeyi siliyorum beyaz sweatim nar lekesi olmuştu öyle çıktı sararmadı
muratnannsi Mommy_Bird yag lekesini en iyi bulask deterjanı çıkarıyor canm .oyle birsey oldugunda bulaşık deterjanı ile yika
_Zehra_ Mommy_Bird bu sararti nasıl geçer bilemedim herşeyi denemişsin nerdeyse ama bidahakine eğer başınıza böyle bişey gelirse yağ dökülen yere hemen tuz dökün bekletin sonra yıkayın
Aleynagr Mommy_Bird yağ lekesi olduğu gibi hemen üzerine ya yağ sökücü ya da bulaşık deterjanı döküp makinaya atıyorum kısa programda bile hemencecik çıkıyor ama çok bekletmemek gerekiyor kumaşa iyice işlememesi için