manikeneko666 Songul_99 serseri, Okan Yalabık ve gamze Özçelik oynuyordu başrolde herkes bilmez gerçek oldlar bilir sadece, bayağı eski çünkü favori dizim 4 5 tur izledim hala döner dolaşır izlerim
queen_mom manikeneko666 ahh neguzel bir diziydi ya . Bende çok severek izlemiştim.kucuktum ozamanlar. ablam serseriye aşık olmuştu 😅😅
tubiiik_ Songul_99 ezel kavak yerleri yarım elma aşkı memnu öyle bi gecer zaman sıdıka yılan hikayesi gönül çelen 🥲
Busra_oz Songul_99 yabancı damat 3 kere izledim daha yeni bitirdim 😀 şimdi umutsuz ev kadinlarini izliyorum 😀 favorim olmazsa olmazım cennet mahallesi 😀eskiler daha güzelmiş
queen_mom Songul_99 serseri, çakıl taşları, kiraz mevsimi, yalancı yarim, poyraz karayel, sihirli annem, acemi cadı, ruhsar,😃
Yasirefeninannesi deleted20517 onun havası baska böyle soba kenarında yağmurlu havada izlenecek dizi bana öyle geliyor
queen_mom manikeneko666 bende izlemek istiyorum ama eski diziler küçük ekran veriyor ya hoşuma gitmiyor 😅
Yasirefeninannesi Omuz omuza birde cem davranla kızıl saçlı kadının filmi vardı çok severim arada izlerdim adı aklıma gelmedi kanal dede nevra serezlinin dizisi vardı ogulunun evine kalmaya gelmişti horozla 🤣🤣🤣 büyük annenin konağı ay eskiyi özledim be
Usnac1995 Yasirefeninannesi ay siz herkesin bilemeyeceği ama benim bildiğim dizileri söylemişsiniz hep 😂 hepsini izlerdim
Usnac1995 Songul_99 Ay benim favorim saçma olacak belki ama Sihirli annem 😂 28 yaşımda hala bazenaçar izlerim. Çocuklar duymasın bir de Seksenler