Deletedmom_70 Muhakkak hepimiz izlemişizdir Samanyolu tv deki dizileri😀 Yaşı yarıladık ne güzel günlerdi o zaman 🥹 Yeşil elma Beşinci boyut Mavi rüya Yusuf yüzlü Yeşeren düşler Sırlar kapısı Küçük gelin Şefkat tepe Ölümsüz kahramanlar
Deletedmom_875 Ay sihirli dizileri çok severdim hala severim. Acemi cadi, sihirli annem, bez bebek. Hatta en eskisi ruhsar. Onların haricinde de sen anlat Karadeniz, karagül, kırgın çiçekler çok izlerdim
cahillesohbetikestim Songul_99 Ruhsar Bücür cadı En son babalar duyar Tatlı hayat Yabancı damat Sihirli annem Yeşil elma Hayat bilgisi Avrupa yakası Elveda Rumeli Arka sıradakiler En bir sevdiklerim daha da vardır da şimdilik bunlar geldi aklıma 🤣 Şu arada Vatanım sensin e sardım 🤭❤
Aysekmc cahillesohbetikestim Tam da bücür cadıyı yazan yok mu diye düşünüyordum ki sizinkini gördüm😀 ne güzel dizilerdi
asrinhatasi Songul_99 yedi numara, asmalı konak, ekmek teknesi, koçum benim, Avrupa yakası, Yeditepe İstanbul… Liste uzar gider bende
icidisibiranne Avrupa yakası ben de yeri çok başkadır 🥹 Leyla ile mecnun, Ezel başka da Türk dizisi izleyemedim bunlardan sonra 😅
Melekdmrkl Hatırla sevgili Sihirli annem Avrupa yakası Kavak yelleri Asmalı Konak Yabancı damat Ezel Aşk ı memnu Öyle bir geçer zaman ki Muhteşem yüzyıl Adını Feriha koydum Kuzey Güney Yaprak dökümü Kara sevda