Deletedmom_78 Begummm95 bende 1 haftadri kullaniyorum hava degisiminden dolayi hırıltılı öksürük var onun icin verdi ama hic uykusu ayni bizde hala sabah 5 de kalkiyor😁
Iremisce Bugün bizede yoğun burun akıntısı ve hapşırık için reçete edildi 2 gün sonra yaşımıza gireceğiz ne kadar sürede etkisini gösteriyor acaba ve işe yarıyor mu
Mrvsmt2502 Melis55123 Memolininannesi cinkinasi vermediğiniz günler ekstra uyanma oluyor mu? Benim kızıma verildi 1 hafta kullandık verdiğim gün 1 kere uyanıyor vermediğm gün hiç uyumuyor neredeyse. İlacın etkisi mi ağrısı devam mı ediyor anlayamadım
cinkinasi Mrvsmt2502 alerji huzursuzluk yapar sıkıntı verir ilacı almadığı gün de muhtemelen bu yüzden uyumuyordur
Mrvsmt2502 cinkinasi ilaçtn değildir diyorsunuz inşallah öyledir ay ilaç alışkanlık ypmış olmasın istiyorum vermediği gece uykuya devam edemiyor çocuk
cinkinasi Mrvsmt2502 1 haftada alışkanlık yapmaz merak etmeyin ben alerjiden dolayı aylarca kullandım ikizlerime alışkanlık yapmadı
Mrvsmt2502 dfnddm ay ben buraya girmeyi unutmuşum 😃 evet sonradan düzeldi tabi düzeltene kadar uğraştım
mrvbcr0 Begummm95 geçmiş olsun bizde kullandık yakın zamanda bıraktık herhangi bir sorun olmuyor zaten uyku yaptığı icin akşam verin diyorlar