midekoruyucu benaslindayohum teyzem çok yapardı onu göbeğe de etkiliyse yapayım valla ben de 😁 teşekkür ederim ♥️
benaslindayohum midekoruyucu evet etkiliymiş acıyı fazla kaçırmamaya dikkat et ben fazla koyup 2 gün yoğurt eklemiştim üstüne 😂😂
slkmsncemile midekoruyucu bu hayatım benim aldığım. Sırtında da destek var dik durmak zorunda kalıyorsun kambur duramıyorsun
midekoruyucu Mirayfiliz ayyyyyyy kullanıp faydasını gören biriyle karşılaştım çok mutluyum şuaaannn 😍 peki hangi korseyi kullandınız bedeninizi nasıl buldunuz ne kadar süre kullandınız 😍😍😍
Mirayfiliz midekoruyucu yamuna marka kullandım ben,belinizin en ince kısmını ölçüyorsunuz,hangi beden aralığına geliyorsa o bedeni alıyorsunuz,benim belim 75 cm di m beden oldu mesela.yaklaşık 1 ayda 3. Kademeye geçtim,her gün en fazla 8 saat kullanmalısınız😊
midekoruyucu slkmsncemile ben de bunu gördüm de emin olamadım. Önündeki kopça değil mi ? Az önce arkadaşın biri kopçalı olmasın dedi kafam karıştı 🥲
kahvekokusuu midekoruyucu leslie le başladım şimdi choleting yapıyorum akşamları da yemekten önce veya sonra telefona bi uygulama indirdim göbek eritme hareketleri var bence ikisi de işe yarıyor
slkmsncemile midekoruyucu kopçalı ama ben beğendim. 3 kademe en geniş ten başlamak üzere daraltıyorsun en son 38 oluyorsun ben işte en son 36 olmak için aldım dkdkdkd kocam bana bunun içine nasıl sığdırabiliriz manyakmısın organları katlamamız gerek dedi. Kayınvalidem ve ben bir soktuk beni bunun içine dmdödödl