benimbebegim nazsahann 7.ay da yeşil mercimek ve Ezogelin çorbası verdim. Doktoruna sormuştum mercimek grubuna başlayabilir miyim diye tabiki de başla vitaminlerini alsın onların da demişti
durukusunannesi_ nazsahann ay bende vermek istiyorum daha 7 aylık çok zorlanıyorum ek gıda konusunda zaten ne çorba yapcam bilemiyorum
durukusunannesi_ Melis1706 tarhanayı çok seviyor içiyor onu sebzeyi hiç sevmedi bir kaşıktan sonra almadı bende kırmızı(turuncu) mercimekle patates havuç soğan çorba yapmak istiyorum ama mercimekten emin olamıyorum gaz yaparsa diye
Show_must_go_on durukusunannesi_ kimyon koyun içine pişerken çıkan köpüğü atın gaz yapmadı bizde o şekilde
Melis1706 durukusunannesi_ mercimegi haslarken hep kopugu aldim ben hic yapmadi bende korkmustum ilk verirken olmadi cok sukur.tarhanayi sevemedi hic ya yogurtla falan veriyorum kiymayla denicem bakalim birde
livanurvealpinannesi61 nazsahann verebilir siniz. Sarı yeşil mercimek gaz yapmıyor kırmızı yapabilir azıcık verin bakın rahatsız edecek mi