Linaoykum_ Merhabalar🙋🏼♀️🌼 bayramda planlarınız nelerdir ? Tatile gidecek olan var mı ? Biz ayın 20.si gibi yola çıkacağız ilk durağımız Antalya sonrasınsa belki izmir yada Marmaris yapabiliriz😍
durukusunannesi_ Linaoykum_ 1 aydır kızçemle memleketimdeyim bu pazar evime döneceğim kurbanı kesip bizde İzmir düşünüyoruz 15 gün ama 7 aylık hiç sıcak görmemiş kızımla nasıl olur bilmiyorum 😃
AgentMom Linaoykum_ ben bayramda tatile çıkmayı sevmiyorum. Haftasonu Antalya ya geldik 10 gün buralardayız. Daha sakin daha güzel oluyor. Bayrama arkadaş yazlığına çağırdı Tekirdağ’a gidebilirim orası da sessiz sakin
Babybloom Linaoykum_ Ankaraya gidip eşdostakraba gezip kurban kescez🥺 İzmire gidip bebeleri kaynanaya bırakıp aşk tazeleyeceğiz😂
DarkSwan Linaoykum_ Bayramda çok kalabalık oluyor her yer. Eş dost ziyareti günü birlik gezintiler yapacağız. 24-30 Temmuz Bodrum, 14-20 Ağustos Antalya tatil planımız var. 1 yaş bebesiyle nasıl olacak bilemiyorum?😂
Linaoykum_ DarkSwan iyi tatiller şimdiden 🥳🥳 uzun yolculuk zor oluyor baya bizim kızda hiç durmuyor arabada