Bulbulyuvasi Aleyra ediyor valla 33 haftalık hamileyim bebeği o taşısın ben 8/5 çalısırım gıkım çıkmaz valla
Bulbulyuvasi Minaa66 ya saat bası arıyor beni bir koltuk takımı var heves etmis değiştircez koltukları salondakini oturma odasına alıp yeni alcaz salona dakika bası arıyor hangisi karar ver diyor istediğimi söylüyorum gel bak diyor 33 haftalık hamileyim afedersin totom çıktı temizlik yapmaktan zıkkım köklü enginar yesin yemek memek yok ona
Minaa66 Rbclnn valla esimle soguk olmama ragmen dun poaca yaptim pattes salatasi vs cigkofte almisti oda cayla yedik bnmle tartismali diye plan yapmisti gelmicekti yemege bakti daha buyucek is geldi oyuzden bugun yemek yapmicm essegn yok dedim baklm 😄
Gokturk_ Rbclnn kanat vardı soslayıp tavada kızartıcam yanına pirincim yok bulgur yaptım yanına salata yaparım bitti haftaya şehir değiştiriyorum evde ne varsa onu bitirmeye çalışıyorum 😂
Rbclnn Deletedmom_116 icidisibiranne nerde yok çok fazla seçici artık ne yapacağımı şaşırıyorum çoçukla zaten zor oluyor valla yalan değil bazen yapmıyorum daha doğrusu yetiştiremiyorum
Bulbulyuvasi Minaa66 ya aşkım sadece bu değil elektrikli ocak aldı ben dedim ki hiç böyle bir sey kullanmadım ben anlamam bundan gitti heves etti aldı ocak da tırt cıktı o zaman beni aşırı suçluyordu bilmiyorsun kullanmayı bilmem ne anası da bana hak verdi kaldı ortada şimdi yana yana değişmeye çalışıyor oh olsun ona çok seviyorum da lafımı dinlemiyor bazen ondan küçüğüm diye sanki kendisi yemek pisiriyor ağzına vurduğum
uykusuzanne__ Ecre22 Çıtır tavuk için istedin kadar tavuk göğüsü onları istedin gibi doğraya bilirsin küp küp doğramada😂 Sosu için bir yumurta bir su bardağı süt ve baharat istediğin baharatı koy içine bir dişte sarımsak rendele içine çok güzel tad veriyor tuzu da unutma Ve birazda un koyulaşana kadar çokta koyu olmasın hepsini karıştırdıktan sonra doğradın tavukları içine koy karıştır kaşıkla 1.2 saat buz dolabında beklesin sonra Kızartacan zaman bir tavaya yağ koy ısınsın baya Sonra sosladın tavukları una bula bula tavaya iki tarafını da una bula koy pişir acayip lezletli oluyor yeni gördüm internete bende ne zaman yapsam oğlum ve eşim bayılarak yiyorlar 😇yaparsan yazmayı unutma
Minaa66 Bulbulyuvasi 😄 gülüyorum ama yazisina nebilim herkesin ayri ayri sorunlari var valla bende bagirdim valiz dolabin ustundeydi boyum yetismiyo gel indir kizimida alip gidicm dedim korka korka geldi odaya hicbiryerede gitmiysn fln dedi burda bu sekil yazinca espirilj oluyor ama oyle degil iste sikayetci oldugum cok tarafi var usandim artik biseyleri yoluna koymaktan artik ipleri kestim yetrr
icidisibiranne Mercimek çorbası,biber dolması, domates salatası 🙏🏻 ne varsa onu yapıyorum valla bazen kahvaltılıkla geçiştiriyorum Allah’tan eşim önüne ne koysam yer 😅
Minigim38 Rbclnn sadece mercimek çorbası var dünden 😅normalde eşimle akşamları pek ekmek yemeyiz eşim ekmek almış ne yapsam düşünüyorum bulamadım domates biber de kalmamış sote düşünüyordum bana da yardım edin 😂
Premomezra Rbclnn ben açaçaktım bu postu sonradan aklıma geldi 😂 patatesli bezelyeli ve tavuklu yemek yapcam yanına pilav cacık ramazanda çok güzeldi ya her gün girip bakıyordum yapıyordum 😂