Beyninizikullanmakucretsizdir Rbclnn Tavuk kalamar Soğan halkası Yanında ek birşey düşünüyorum ama ne 🤔
Bulbulyuvasi Eşime sinirliyim. Zıkkım köklü çorba,mendebur salatası,at köftesi,cehennem ateşi şerbeti. Afiyet olsun 🥰🥰
Minaa66 Rbclnn valla esimle soguk olmama ragmen dun poaca yaptim pattes salatasi vs cigkofte almisti oda cayla yedik bnmle tartismali diye plan yapmisti gelmicekti yemege bakti daha buyucek is geldi oyuzden bugun yemek yapmicm essegn yok dedim baklm 😄
Minaa66 Bulbulyuvasi bizde pazar sabahi tartistik konusuyorux ama ikimizde gicigiz birbirimze yapmicm oyuzden yemek
Bulbulyuvasi Aleyra ediyor valla 33 haftalık hamileyim bebeği o taşısın ben 8/5 çalısırım gıkım çıkmaz valla
omerege2210 Rbclnn Kırma börek, kek. Belki kısır veya kurabiye yaparım yanına. Bir de çay demleyincr ohh miss 🥰
Bulbulyuvasi Minaa66 ya saat bası arıyor beni bir koltuk takımı var heves etmis değiştircez koltukları salondakini oturma odasına alıp yeni alcaz salona dakika bası arıyor hangisi karar ver diyor istediğimi söylüyorum gel bak diyor 33 haftalık hamileyim afedersin totom çıktı temizlik yapmaktan zıkkım köklü enginar yesin yemek memek yok ona