Pinkpurple Nazendece aslında kilosu normal. Fakat 2. Aydan 3 e 600 Gr ve 3 ten 4 e 600 Gr almasını az buluyorlar. Kilosunu değil son iki ayldir kilo alım hızını
Burceee Pinkpurple 4. ayında daha fazla almıştı ama benim bebeğim de 3. ayında 650 gram almıştı ve gayet yeterli buldular. Bundan sonraki aylar 600 gram bile belki zor alacak. Siz hiç kulak asmayın. Çok şaşırıyorum ya, daha ne istiyorlar bu bebelerden.
Pinkpurple Burceee gerçekten öyle. Yani insanı yetersiz hissettiriyorlar. Ben hiç takıntı yapmamıştım ama öyle bı konuştu ki sanki aç bıraktım
Tubidii Pinkpurple Pinkpurple sizi yanıltmışlar 600 gr kesinlikle düşük değil. Biz de ilk beş aya kadar yaklaşık 900 gr-1 kg alıyordu meme+mama ancak altıncı ay kontrolünde 280 gr almış buna rağmen doktor minimum 250 gr ve tabloya göre baktığımızda 1 yaşında 8 kilo olursa sıkıntı onun dışında sorun yok dedi. Düşünün sizinki daha şimdiden 7200 🤲🏻🧿 bir de ek gıdaya geçince bir ay zaten tadımla geçiyor ve bir çay kaşığı yediği şey mi kilo aldıracak. Mideleri çok küçük siz süte devam edin ve kesinlikle ortada bir yanıltma var siz içinizi ferah tutun 🌺
livanurvealpinannesi61 Pinkpurple siz hemşirenizi değiştirin bence. 4 aylık bebek için 7200 gr az değil aksine fazla. Benim oğlum 4 aylıkken 7200 gr doktor kilosu çok fazla hemşire ise gayet iyi dedi.
Pinkpurple livanurvealpinannesi61 aslında kilosunun normal olduğunu söyledi fakat 600 er Gr almasına az diyor
heygorl Pinkpurple İşin açığı sağlık ocağındaki ebelere pek güvenmiyorum ben. Mutlaka işinin ehli olanlar vardır ama çoğuna güvenmiyorum. Mutlaka bir çocuk doktoruna danışın 🙏
Pinkpurple BilgeliHayat teşekkür ederim. Buradaki diğer arkadaşlarin kilo artış hızı da hemen hemen bu şekilde. Endiselememem gerekiyor o halde
Bgtglc67 Pinkpurple bu ne saçmalık ya bence doktorunuzu değiştirin benim bebeğimde 7280 geldi 4 aylık kontrolünde çok güzel gidiyor dedi doktorumuz hatta araştırma avile götğrmüştük gayet önde bile gidiyor dedi acil doktoru
Pinkpurple Bgtglc67 teşekkür ederim. Buradaki diğer arkadaşlarin kilo artış hızı da hemen hemen bu şekilde. Endiselememem gerekiyor o halde
UysalSum Pinkpurple ilk 3 ay sonraki aylara göre daha fazla kilo alımı olur. Her ay 1 kilo alacak olsa düşünsenize yürüyemezler kilodan. Biz de 4. Ayda 600 gram almıştık dr gayet iyi daha ne olsun demişti
Liya01 Pinkpurple oha ne alaka ya benim kızımda 4. Ayına girdiğinde 5500dü gayette iyi dedi doktorda normal seyirinde gidiyor gayet dedi size öyle denmesine şok oldum ne alaka yani gayet iyi bebeğinizin kilosu