Pinkpurple ya allah askına bu hemşireler de aadamın aklını ne karıştırıyor cidden anlamıyorumki benim kızım da 3365 gram doğdu kilo alımı 500 dramdı ayda ben mama başladım ama çok faLa gene almadı ek gıdaya geçtik yemek yiyordu oldukça meyve sebze ama gel gör ki kilo hala almazdı bu bebeğin gelişimi kötü demek değil ki hatta değerleri bile güzeldi ama kilosu o persentil tablosunun el altındaydı şuan 17 aylık ve 10kilo almayan çocuk almıyor sen ne kadar yedir sende mama versende emzirsende bizim kız meme ve mama ile arası yoktu güzel ek gıda yerdi ve kiloda almazdı şuan mesela hasta ve hiç bişey yemiyor napayın kasıkla bogazına zorla sokacak halim yokki demem o ki sağlığı yerinde olsın kilo alır verir canları sağolsun yeterki inan bunlar kafaya takılacak şeyler değil benim oğlum var bide mesela oda bebekken çok kiloluydu hala öyle ve yedikleri şeyler sınırlı pek bişey yemez yemek şeçer ama ben ekstra bişey sarf etmiyorum kilo alsın diye genetik bi yapısı var doktorda söyledi bunu canınızı sıkmayın bu en güzel günlerde bebeğinizi sevin çok çabuk geçiyor zaman hemen büyüyorlar