mervemik Dnzdmr chrysamed ile ilaçlayın . Trendyol veya bauhaus gibi yerlerden alabilirsiniz. Bizde tek seferde etkili olmuştu. Zehirli bir ilaç da değil.
maygirl mervemik merhaba uzerinden cok zamn gecmis ama bu sprey oda icerinden otururken kullanilirmi?bebegim war hava com scak ewden odadan ayrilamam
Mtzzeynep Dnzdmr bende sün gördüm evde bugün o kadar çok vardı ki ne sirkeli su ne de çamaşır suyu fayda etmiyor. Her tarafta kapalı.
Dnzdmr Mtzzeynep ben 5.6 tane görmüştüm plsa daha görürdüm herlde ilaç alacaktım bebek var die satan yer birz bekleyin yok olmazsa yapın dedi
papatyadenis Mtzzeynep hemen size bir ilaç önereceğim bizde de vardı ama öyle az buz değil Bayer marka k otrine olması lazım. 1 litre suya 1 kapak şeklinde ilaçlayın 2 saat kapalı dursun bir saat havalandırın kesin çözüm
Balanne_ Mtzzeynep canım çok var ise ilaçlatin belediyeye ama nerden geldigine bakın komsulara sorun var mı onlarda diye ben 1 aydır uğraşıyorum kaç kere ilaçlattım kendim yaptım yok geliyordu oysaki karşı komsumda varmış psikolojim.bozuldu çok rahat değilim artık çok şükür bitti ama yinede emin olamiyorum
Balanne_ papatyadenis bubaralar çok duyuyorum herkesin evini basmış bende bir aydır ugraisyorum karşı komsumda geliyormuş oysaki ilaclatildi ama psikolojim.bozuldu yarın eve gecicem hiç gidesim yok resmen
maygirl papatyadenis merhaba paylasimdan cok zaman gecmis ama bu ilaci fisfis olarak mi skmak gerekiyor
Mtzzeynep papatyadenis biz bayramda evden gidicez. 2aya yakın gelmicez gidermi ki yada çoğalır mı? Kafayı yicem kızımı hep ısırmışlar mahvoldu yavrum.
papatyadenis Mtzzeynep o zaman oda oda gidin öncesinde güzelce süpürün bir odayı ilaçlayın sonra havalandırın oda oda giderseniz daha rahat edersiniz bu ilacı alın bana dua edersiniz
papatyadenis Kokusuz ilaç zaten ilaçlayın evden çıkın bebeğiniz ile biraz çarşı pazar gezin sonrasında havalandırın evi ama koltuğa yatağa falan sıkacaksanız koltukları silmeniz gerek yatağa sıkarsanız da güzelce nevresimleri falan yıkayın
papatyadenis Balanne_ eğer yine görürseniz kesinlikle benim dediğim ilaçtan alın gerçekten çok etkili bizim bacaklarımızı sarıyordu simsiyah oluyordu biz onu bitirdik bu ilaç ile siz düşünün öyle birkaç tane değildi