nuryillmmz Merhaba prematüre bebeğim küvezden yeni çıktı hastanede anne sütüne ek eoprotin Aptamıl katmışlar bende evde aynı şekilde devam ediyorum ama hızlı kilo almasını istediğim için aptamil prematil mamada vermek istiyorum bu şekilde yapan var mı
Minikkoalam0404 nuryillmmz eoprotein anne sütünün protein kalitesini arttıran ve sadece anne sütüne katılan bir tozdur. Doktorunuz söylemi dışına çıkmayın cünkü prematillerin kalorisi yüksek olduğu için içindeki elektrolit miktarını ayarlayamazsınız bebeğin kilosuna göre ayarlanıyor hersey. Bunkadar açıklama yapmamanın sebebi yenidoğan hemşiresiyim
Minikkoalam0404 nuryillmmz bebeğin önemli olan hızlı kilo değil sağlıklı kilo alması annesi demekki saglık durumu artık iyi ki bebeğinizi size vermişler doktor dışındaki önerileri lütfen dikkat e almayın
nuryillmmz Hayatbanavaykikivayvay günde 2 defa versem problem olurmu diye merak ettim birçok kişi bu şekilde yapmış ama cesaret edemedim açıkçası
Hayatbanavaykikivayvay nuryillmmz yani yapilabilir tabiki ama anne sutu de yeterli oluyor. Eger doktorunuz yeterli gormezse o zaman baslarsiniz bir danışın isterseniz
nuryillmmz Minikkoalam0404 biz çıkarken söylemediler bile eoprotin ben sordum açıkçası kendim eczane çalışanıyım öylelikle kullanmaya başladık 3 saatte bir 40ccye 1 ölçek eoprotin katıyorum ama gaz ve kusmamız var prematürelerde böyle oluyor dediler orda ama korkuyorum teşekkürler cevabınız içinde
nuryillmmz Minikkoalam0404 biberonu getirdiklerinde 40 cc deydi süt hep bende 40 cc yaptım çıkarken sordum yanında kullanışı yazar dedi yanlış mı yapıyorum o zaman 😓
Premomezra nuryillmmz 25 cl 1 ölçek demişti doktorumuz isterseniz doktorunuza sorun yada ekipriz belgesinde çocuğunuza ne verdikleri yazar ordan da kontrol edebilirsiniz
nuryillmmz Serap0733 her öğünde katıyoruz dediler bende her öğünde veriyorum 1 ölçek doktor kontrolümde sorucam yine 🤔
Serap0733 nuryillmmz her öğün olmaz ama ☺️Benm kızım da 70gün yattı hastanede günde üç kere katıyorlarmış hatta ben de her öğünde veriyordum doktora sordm bir şey olmaz da üç kere ver yeterli dedi
koyuncu2804- Minikkoalam0404 bana 25e 1 ölçek demişlerdi. Sütüm çok az olduğu için tek sağımda 20 anca geliyor bende günde 2 kere sağıyorum. Geri kalan öğünleri de evolvia veriyorum 60 ml e 2 ölçek. İki gündür kusuyor mamayı. Sütümü de artiramiyorum 😞