Zeynos Elfidam yok ya öyle düşünme bazen öyle hissetsek de arada iyi oluyor gelmeleri rastlıyoruz biz de düşün ki o yok ve sakinlesemiyor sana da yazık
Elfidam Zeynos kayinvalidem bizde kaliyor bebek dogdugundan beri. Tabiki cok yardimic Oluyor ona lafim yok zoruma giden sey bende hic sakinlesmemesi. Bende mi bi tuhaflik var yada kayinvalideme mi alisti bebek. Bilmiyorum
Zeynos Elfidam yok ya öyle düsünmeyin şuan sizde gerginsiniz lohusalık denen şey çok değişik birşey o yüzden kendiniz de aramayın o bebek illa ki siz de de duracaktır sık sık emzirdim sakinken kucaginiz da tutun bu arada bebeginiz ne kadarlik
Nereidd Elfidam öyle düşünmeyin öyle düşündükçe daha gergin olursunuz, birbirinizi tanımak için zamana ihtiyacınız var sadece, zamanla daha güzel olacak herşey ☺️
Elfidam Zeynos ozellikle su aralar memeyle savas veriyoruz istemiyor bazi zamanlar. 35gunluguz Aslinda lohusalik sendromuna girdigimi dusunmuyorum ama vaziyete uzuluyorum. Bebegim beni bazi zamanlar sadece karnini doyurmak icin goruyor sanki. o bahsettikleri bagi biz yakalyamadik 😭
Zeynos Elfidam ama daha çok küçük annesi ben de o kadarken annem yanım da kalıyordu öyle çok ağladığı zaman düşmüyordu hemen gelip alıyordu kucağına hemen susuyordu ben de üzülüyordum niye ben de susmuyor diye o gidince baktım yavaş yavaş yapabildim biri olunca biraz da ona güveniyoruz kendimizi tam olarak veremiyoruz o an sakın kalmaya tek kalmaya gayret edin eşiniz bile olsa birşey söylese hemen sinirleniyorsunuz ben öyleydim
Zeynos Elfidam ben birde sarılıp onu sevdiğimiz söylüyordum ismini söylüyordum yavaş yavaş sakilesiyordu her bebek farklı artık kendine yöntem bul ben bir hafta mutfak da canım önünde durdum sırf orada uyuyor diye
Slalaylau Elfidam stresin ona yansıdığı için artış oluyor önce kendini sakinleştir huzurlu ol ona yansısın bende de ben beceremiyorum stresi vardı ve olmuyordu attım onu şimdi daha kolay her şey
Zuhrenass2018 Elfidam kendi üstünü çıkar bebeğin tenine temas etsin ona sıkı sıkı sarıl sonra kulağına ninni söyle bunu ilk önce ayaktayken yap sakinleşince oturup devam et bi müddet
Elfidam Zeynos evet digru soyluyosunuz en ufak soze alinganlik yaptigim dogrudur kendimi sadece sut makinesi gibi gorur oldum diger turlu hic bi ise yaramiomusum gibi hisseder oldum arrik 😞 siz bebisinizle ne kadarlikken bas basa kalmistiniz
Zeynos 1 ay sonra ben kendi ailemden uzaktayım farklı şehirlerde annem yanima gelmişti bir ay kaldı gitti kayinvalidem de çok fazla gelmedi arada bir