Elfidam Bebegim huysuzlandiginda sakinlestiremiyorum hic bi sekilde kucagima alip Pispisladigimda daha cok volum yukselterek aglamaya basliyor oysa babaannesi aldiginda susmaya basliyor 😞 bu durum canimi Cok sikiyor ne yapmaliyim bebegim beni istemiyor mu 😭
Ozgezafer Elfidam benim kızda bukadar bağırıyo ağlıyo baabsı kucağına alımca gülücükler saçılıyo ama bundan rahatsız olma belki farklı birini istiyolardır o anda
Elfidam Ozgezafer o an da degil iste hep boyle. Sanki kucagima aldigimda canini acitiyorum onun oyle bi bagirisi var ki cok uzuluyorum
Elfidam Aselikra normalde olaganustu stresli bi ınsanım. Sakin olmaya calisiyorum guzel seyler siyluyorum onu da sakinlestirmek icin ama nafile 😞😞
Zeynos Benim kızım de öyleydi ama o öyle olunca beni de stres sarıyordu o da bunu hissettiği için sakinlesmiyordu diye düşündüm ve sakinleşmeye başladım ve göğsüme bastırdım biraz yava savaş sakinleşti şimdi otel sakilesiyoruz bazen uyuyoruz bile öyle
Elfidam Zeynos her agladiginda kayinvalidem benden aliyor cunku catlayacak gibi agliyor. Bilmiyorum bende mi kalmali boyle durumlarda.
Gorursensoyle Elfidam aynılarını yaşadım canım çünkü sende süt var sen kucağına alıp emzirmediğin her sn ağlıyor emzirirsen susuyor ve stres çok önemli hissediyor sizi.. Ama sana stres yapma diyemem çünkü kolik annesi olarak ağlayan susmayan bebeğin neler hissettirdiğini bilirim sadece sabır ve zaman🌼
Zeynos Elfidam çok ağlıyorsa verin sakinlessin yazık çocuğa ama siz de sakın olmaya çalışın zamanla geçer inşaallah
Elfidam Nereidd memeden 2 3 kere cekiyor basliyor yaygaraya susturamiyorum insallah duzelir. Bilmiyorum belki de meme reddi yasjyorum su an
Yabrukus Elfidam benimde anneme gidince sakinleşiyo herhalde o anki gerginliğimi anlıyo ondan yapıyor böyle
Nereidd Nereidd meme reddi için erken, gaz rahatsız ediyor olabilir, öyle yaptığında gazını çıkarıp tekrar tutturmayı deneseniz?
Elfidam Zeynos dayanamayip veriyorum maalesef ama zoruma gidiyor bende sakinlesmeyip daha cok aglamasi 😞 sanki kayinvalidem dogurmus cocugumu 😩
Zeynos Elfidam yok ya öyle düşünme bazen öyle hissetsek de arada iyi oluyor gelmeleri rastlıyoruz biz de düşün ki o yok ve sakinlesemiyor sana da yazık
Elfidam Nereidd biberon kullaniyorum acaba memeyi mi istemiyor diye dusundum Emerken birden hizli hizli nefes alip memeyi birakiyor ve aglamaya basliyor,o kadar ac ki bazen hic agzina koymuyor aglamaktan.
Elfidam Nereidd gazini cikarttiktan sonra rahatliyor ama tekrar ayni seyi yasiyorum 😞 bende agliyor hic rahat etmiyor sanki kucagimda
Nereidd Elfidam öyle düşünmeyin öyle düşündükçe daha gergin olursunuz, birbirinizi tanımak için zamana ihtiyacınız var sadece, zamanla daha güzel olacak herşey ☺️