PembeBattaniye Bugün aşı oldu kızım 1 ve 2. Ay aşısında ateş olmamıştı ama bundan 37.5 oldu ateşi calpol verdim ama başına gelen var mı hemşire ateş yapmaz bu aşı demişti
Poly-ana PembeBattaniye Doktorumuzun bize calpolu 38 olursa verin demişti canım bilemiyorum tam bizde yarın olcaz üstte kalsın geçmiş olsun 🫶🏻
nazlii1_ PembeBattaniye aşı olmadan önce hemşireye sorun ateş yapar mı diye yapabilir derse aşı yaptırmadan yarım saat önce 1 çay kaşığı ( bebeğim 2 aylık olduğu için bu ölçü) calpol verdim hiç ateş olmadı çok şükür.
Conca02 PembeBattaniye Panik yapmayın.38° olmadan calpol vermeyin.Vucut savaşsın biraz.Ben ateş olunca hemen kızımı sadece zıbın ve ince çorap ile bırakıyorum.koltuk altına başına soğuk uygulama yapıyorum hemen düşüyor.
Mommymom_ Valla tamamen aşılarda ateş değişkenlik gösterebiliyor bizdede 2. Ay aşıda oldu birincisinde olmadı
PatronBebek nazlii1_ aşı öncesi birçok doktor ateş düşürücü önermiyor. Aşının etkisini azalttığı için
asiltobebeto PembeBattaniye bugün benim bebeğim de 4 ay aşısı oldu. Diğer aşılar bayağı etkilemişti ama bu bir şey yapmadı
Arelmom33 asiltobebeto bizde bugun olduk ateşi yok ama cok huzursuz 2 saatir aralıksız aglamaktan helak oldu