Endegerlimoglum bencede yanlış ölçüyor. evde 39 olctugum cocugum hastanede atesi yok deniyor. gúvenemiyprum bende
Noname21 QueenMommm kendi eline güven ateşölçerler yanıltır Kuşak enfeksiyonu ateş yapar düşmez de antibiyotik içer büyük ihtimal doktora götürün
ipeknkizimm QueenMommm belki markadan markaya fark ediyordur ama bizdeki wee babynin temassız o da öyle her seferinde farklı gösteriyo. Bi keresinde 40 bile göstermişti biz acile gittik orda 37 çıktı. 😬
Tatlican QueenMommm Yanlis degil ic atesi vardır. Kulak enfeksiyonu bizde cok yaşamıştık ihmal etemeyin biran once gidin dr a allah sifa versin
QueenMommm Tatlican randevu gününü bekliyorum canım burda acile götürüyorum calpol dolven ver diyorlar
tosbiksmoms QueenMommm benzer post açtım bende aldığımız ateşolcer 40 ı bile gosteriyor hadi oğlumun ateşi var diyelim kendime bakıyorum 39 40 eşim bakıyor 39 40 anlamadım bir türlü
MeTeCa QueenMommm Temassız ile koltuk altı ve göğsünden ölçüyordum nerdeyse aynı sonucu veriyordu. Bence en doğru yer bu ikisi.