Minel-inannesi 092022 benim kizim 8aylik 4in1i aldik globber. Evin içinde geziyoz henuz, hosuna gitti baya, binmek istediginde emekleyerek yanina gidiyo felan. Scoter icinde muhtemelen globber alirim bi kac sene sonra.
neslihanyildiz 092022 Ben globber 3 in 1 aldım bugün teslim edilecek kızım 19 aylık çok ilgiliydi almak istedim 9 yaşa kadar scotterını kullanabiliyormuş 50 kiloya kadar da taşıyor
Aslmom Globber kullanıyoruz çok memnunum şuan küçük olduğu için ittirmeli tercih ettim ben ama biraz büyüdüğünde zaten kendi himayesinde bir bisiklete dönüşüyor, kullanabileceği her alanı düşündüğümde benim himayemde olması doğru geldi 🌸
092022 Aslmom Evet mantıklı aslında ne kadarlık bebişiniz? Onun himayesine bırakabiliyor musunuz acaba ne kadarlıkken becerirler 🫠
Metee1616 092022 scoot and ride aldım kaliteli ürün arkadan ittirmeli gerek var mı bilemiyorum 50 kg kullanılıyor bizim ki oğlumda çok seviyor
MamaBearGigi 092022 ben de aynı ikilemde kaldım, eşim globberdan yana, diğerini de kvalidemin evi bahçeli orda sürmesi için istiyorum, birini eşime diğerine bizimkilere aldıracağım galiba 🫣🫣🫣
Buuseg 092022 globber scooter kullanıyoruz oğlum binmeyi cok seviyor gezmeyi de basta sürmekte zorlanıyorduk ama şimdi alıştık. Ben bilerek kendim sürebileyim diye bu model istedim yoksa scoot and ride ları da cok beğeniyodum
092022 Girlpower Ne kadarlık bebişiniz? Ne kadarlıkkenden beri kullanabiliyor 🥹 Güvenli alanlarda özgürce kendi sürsün benim de isteğim o aslında. Diğer alanlarda zaten bebek arabasıyla ittiriyorum bebişi 😂
Girlpower 092022 kızım su an 2.5 yaşında. 1.5 yaşından beri kullanıyor tabi o zamanlar oturaklı pozisyonda sürüyordu şimdi ayakta scooter olarak kullanıyor
Noodram 092022 bebeğinizin ayıda önemli bende ikisi arasında kaldım globber aldım şimdilik biz arkadan iterek kullanıyoruz ama kızım ilk gün kendide sürmek istedi hemen anladı nasıl kullanılacağını kademe indirip scoot and ride gibi olucak bağlantısını çıkarınca beni almaya iten sebebi globberin kızım kullanamazsa biz iteriz diye aldım bence scoot ride baya sağlam güzel duruyor baya ama globberda baya sağlam ve çok kullanışlı
Hollymolly Ben bugün globber alıyorum inşallah kızlar. Ayak koyma yeri olan tekerleri ışıklı oturagı geniş olandan. Yurt dışından getiren birinden. Hayırlısı olsun diyorum parayı gömüyoruz bakalım 😅
Hollymolly Justmm çok memnunum. Aldığımızdan beri severek kullanıyor oğlum. Yeni çıkan 360 modelini daha çok beğendim ama artık oğlum büyüdü 😅