Eymenesrin_27 cahillesohbetikestim Vallahi canım ben Türkiye’de iken kotex kullanıyordum bende hemen pişik olurum normalde ama tek memnun olduğum oydu Burda da ( Almanyada) always diye bir marka var en iyisimi bilemem ama bana iyi geliyor memnunum yani 😊
Babybloom [silindi] yoğun olduğunda daha sık değiştiriyorum taşma hiç yaşamadım neredeyse. Pedler çok daha fazla taşırıyor bana kalırsa
ppzeynep cahillesohbetikestim Sleppy benim çok hoşuma gitti. Yıllardır Kotex kullanıyordum. Onu da beğeniyorum. Ama Sleppy daha rahat geldi. Koruması da iyi.
Babybloom [silindi] eğer doğru taktıysan hissetmiyorsun bile🤷🏻♀️ ücret karşılaştırması yapamayacağım, hiç aklımda tutmam fiyatları
Ozel070419 cahillesohbetikestim bende senin gibi çok hassas tenliyim 1 saat dursa bile hemen kaşıntı ve kızarmaya başlarım 😣çok markaları denedim ama hep aynı durum oldu molped antibakteriyelli olanı keşfettim memnun kaldım denemeni tavsiye ederim 🌺🌺
Sibtug cahillesohbetikestim şiddetle tavsiye ederim başta ben de çok ön yargılıydım ama sonra dedim niye bu kadar geç kalmışım
A_12ynr cahillesohbetikestim sızdırma yapmiyo ve rahatsız etmiyor tabi kişiden kişiye değişir bn memnunum