teachermom07 cahillesohbetikestim “adet kabı”kullanın tam size göre bi tercih olacak . Pedleri bırakalım artık
Arzugok cahillesohbetikestim ben ilk çıktığından beri kullanıyorum çok memnunum pedlere göre aşırı pamuklu bendede alerjik reaksiyon oluyor pedlerden bunda hiç bir sorun yaşamadım
GamzeninAski cahillesohbetikestim cnm bn orkid platinum kullaniyrm ama madem hassas vucudun var depend veya mesane pedi kullanabilirsn mesane pedi ayni okid gibi ama buyuk yogunluk icin uygun bn dogumda depend kullandm kurtajda mesane pedi kullandim
bunemeselaa cahillesohbetikestim normalde kotex kullanıyordum ama değiştirdiler sanki kotexi ya eskisi gibi kaliteli gelmiyor artık doğumda depend kullanmıştım rahatlığına alıştım o yüzden ilk 2 gün depend 2 gün de kotex kullanıyorum
[silindi] Babybloom tamponu nasıl kullanıyorsunuz yoğun olduğunda falan taşmıyormu yani bi farklı geliyor bana merak da ediyorum
Babybloom [silindi] yoğun olduğunda daha sık değiştiriyorum taşma hiç yaşamadım neredeyse. Pedler çok daha fazla taşırıyor bana kalırsa
Mrysmg cahillesohbetikestim Pişik için nasıl bilmiyorum ama yoğun geçen regl için bence gayet iyi inceler taktıktan sonra kilotta katlanıyor felan ama bunda öyle olmuyor ben severek kullanıyordum ama her markette olmuyor sanırım denk gelmiyorum hiç
Kemalinannesi_45 cahillesohbetikestim cahillesohbetikestim Evde isem normal ucuz ama disarida pahalı ve kan emici çünkü spiral var aşırı kanamam oluyor.
Ahhannelik cahillesohbetikestim Pedlerin çoğu alerji yapıyordu birde çok yogun kanamam oluyor ilk 3 gün yenidoğan bebek bezinin yan lastiklerini yırtıp ped gibi onu kullaniyorum hem pişik alerji sorunum olmuyor hemde leke çıktımı çıkacak mı korkum olmuyor
BuzluKahve cahillesohbetikestim orkidin en büyük boyunu kullanıyorum. Diğer hepsini denedim, 500 lira da olsa orkid alırım😅
dfnshin Yikanabilir pedler var onlardan kullanın hem doğa ya katkiniz olsun.hem ekonomik hem de pisik derdiniz kötü koku yayılma derdiniz olmasın.
Ist2121 cahillesohbetikestim orkid baya bi rahatsiz edici bence de.. Kotex cok daha iyi gelmisti bana… sende depend kullanabilirsin asiri yumusak pisik fln da yapmaz bence