[silindi] bana da herkes çok geç kaldın deyip durdu yani neden İlk birkaç ay yapmadın diye. ama benim sağlık problemlerim vardı bugüne kaldı doktor da zaten 17 aydan sonra yapıyormuş 17 ay öncesi genel anestezi sıkıntı olabilirmil öyle dedi..lokal anestezi ile de biz tutamazdık aşırı hareketli çünkü. Tutamzsınz bunu siz dedi.Doktor zaten 17 ay ile 2 yaşına kadar yapabilirim dedi sonrasına kalırsanız 6 yaştan sonrasını öneriyorum dedi. geçen hafta oldu ilk gün çok kötü geçti hani şöyle …aç kalması gerektiği için anestezi öncesi, bir de uyku saati falan gelmişti o beni çok zorladı çünkü sıra bekledik odada beklettiler öncesnde de. vs. derken ikinci zorlayan konu ameliyathaneye almadılar devlet hastanesinde yaptık. benim kucağımdan alıp götürdüler .zorla tutmuşlar yani mecburen napsınlar.. kolu bacağı bayağı morarmıştı hani bu bizim çocukla alakalı sizinki böyle olmayabilir .çünkü bizimki sürekli kusana kadar krizlere girip ağlıyor. 20 aylık bebek de vardı 3 yaş çocuk da vardı 6-7 yaş çocuk da vardı Daha daha küçükler vardı .yani bence daha fazla geç kalmadan yaptırın şu an iyi şükür.anestezinin etkisiyle çok fazla krize girdi 3 saat ağladı kafasını sağa sola çarptı pansumanı çıktı damar yolunu patlattı. ama dediğim gibi içerde 12 çocuk vardı sadece bizmki öyle yapıyordu diğerlernin hepsni sakince bizmkni izliyordu 🤭 hiç ağlamadılar maşallah. Neyse işte o etki geçtikten sonra ilk 3-4 saat sonra kalkıp yürümeye başladı çok iyiydi sadece kremini sürdüm bardak bile koymadım bezin içine.rahatsz etti çünkü.çok şükür iyileşti şimdi ağrı kesici şurbunu verdm bi iki defada kantaron yağı döktüm.yani en fazla sizi zorlayan ilk gün olur öyle söyleyeyim 🤲🏻