Ozgesert 5 aylık bebeğim var bu ara mama yemiyor çok ek gıdaya geçtik onu da çok fazla istemiyor başlarda yiyordu aslında şimdi bende kilo aldıran ve bebeğin seveceği bir kaşık mama almak istiyorum önerisi olan var mı
Arse_18_yek Ozgesert bende başta aptamil kullandım onu içerken çok ağlıyordu şeker oranıda fazla dediler sonra doktorun tavsiyesiyle sma ya geçtim onunla devam ediyorum çocuktan çocuğa değişiyor aslında belli olmuyor
Zey_zey Ozgesert bebeğim seviyor. Ben çok fazla mama denedim kutu kutu mama çöpe attığımı biliyorum. Hipp Holle Sma... ama Amptamili daha iyi aldı bunlara göre daha çok sevdi. Sma ve Hipp te kabızlık sorunumuz da olmuştu.
Ebrs Arse_18_yek aptamilin seker ilavesi yok ki canim. Ben sirf seker sıfır diye onu kullaniyorum. Doktorumuzda oyle söylemişti. Sen simdi boyle yazinca şüpheye düştüm
burcutoksoz [bilinmeyen] kaşık maması için erken değilmi kilo alması için devam sütü veremniz lazım misal aptamil gibi
Ozgesert burcutoksoz evet devam sütü kullanıyoruz şuanda reddettiği için çözüm arıyorum belki yer mi uygun olur mu diye
Arse_18_yek Ebrs valla canım bilmiyorum ki banada doktorum diğer mamalara göre şeker oranı daha fazla bunun dedi gaz da çok yapıyordu o yüzden sma ya geçtim bende
nagehanyorulmaz 6 aydan önce ek gıdaya geçmek doğru değil. ben 6 aya kadar anne sütü ve aptamil verdim sadece. biberon almıyorsa suluk deneyebilrsinğz farklı biberon başlıkları da deneyebilirsiniz.
Ozgesert nagehanyorulmaz sorun biberon değil sanırım diş çıkaracak yerleri belli olmuş ama hiç yemiyor neredeyse 2 gündür azıcık yiyor ağlamaya başlıyor 😔
ozlemsenel Aptamilinkiler güzel şekersiz besleyici falan ama yani mama içmiyor diye kaşık mama çok vermeyin gene ana besini biberon maması olmalı.
Ozgesert babyyunus bebeğim baştan beri mama yiyor zaten sadece doktorumuzun önerisiyle yavaş yavaş ek gıdaya başladık yeni daha bende kaşık mamayla ilgili tavsiye istiyorum sadece çünkü hiçbirşey yemiyor şuanda