Deryak52 Zeynepsametaras geceleri kirizleri oluyordu korkmuş ğibi sabah 6 da uyaniyordu uykusuz kalıyordum uzun zamandır geceleri açıktıgı zaman mız mız yapar mama veririm uyur
Senazz11 pamuksekerinannesii Kız vlha delirecem yarın kırk mevlidi var buton isim var adam gitmiş yatmış. Çocuğa bak dedim cocuk uyanık kendisi bayılmış hiç yardimlari yok hic
pamuksekerinannesii Senazz11 benimde şimdi babasında 41 günümz oldu ama cok aglıyor her gece karın ağrısı yasıyor cocugum ama sadece geceleri oluyo bu durum sesini aglamasını duydukca uyuyamıyorum ne yapıcam bilmiyorum cok canı yanıyor belli
Senazz11 pamuksekerinannesii biraz önce baktım vücudu sıcak atesini ölçtüm birsy yok ama yaniyr ateş düşürücü ağrı kesici icirdim ins uyur 😂😂
pamuksekerinannesii Senazz11 havalar cok sıcak gercekten ama anlasılan senin bebekte bebimki gibi her aksam sohbet takılalım kafamızı dagıtalım bari ne dersin😂
Senazz11 pamuksekerinannesii sorma ya gece gece. Sinirlenip duruyorum herkes uyuyor kime yazsam diye düşünüyorum 😂😂 yoluma yoldaş ol bu yolda 😂 kader ortagiyiz 😂🥺🥺