AdaPrenses Feyekum bende otomatık ıstedım ama benı kursta manuele ıkna ettıler.ıyıkıde manuel almısım ıkısınıde surebılıyosun
AdaPrenses Feyekum e sınav oluyor bılgısayardan.trafık polıs ısaretlerı,hemlıck rentek manevrası,gecıs hakkı ustunlugu,bu sorular kesın cıkıyor.
Bilgeebaby Feyekum direk hocadan öğrenmen daha iyi eşden babadan öğrenmek sıkıntı oluyor. Manuelde heyecan yapma debriyajdan ayağını hızlı çekme istop etmemeye. Hatırladığım birde parkta dikkat et. Her ilçenin parkuru fark ediyor ama genelde park ve istoptan kalınıyor
Alparslan3413 Feyekum canım bu hafta girdim 86 aldım 2 gün ebru hocayı izledim YouTube yetiyor zaten👍🏻
Feyekum Alparslan3413 hangi videolarını izled8niz acaba benim simavda temmuzda temmuz videosu var gerçekten çıkıyor mu
Emily37 Feyekum ben 18 sene önce aldım canım.kurstan kitap vermişlerdi çıkan soruların olduğu onu çalışmıştım sadece ve yazılıdan en yüksek notla ilk seferde geçmiştim.sistem değişmediyse çıkan sorulara bakabilirsin
nelmali Feyekum telefon icin uygulamasi var her gun 1 cikmis denemesi cozerek rahatlikla 90ustu aliniyor baska bir şey yapmaya gerek yok
Balyanak_annesi Merve-miray benimki karışık ben yazılı sınava Hatay’da girdim depremden sonra memlekete geldik dilekçe verdik nakil aldiridm falan baya ocaktan beri ehliyete ugrasiyorum ama normalde sınavdan sonra 1 ay içinde dirkesiyon sınavı oluyormuş
Merve-miray Balyanak_annesi Eşimde yılbaşından önce yazılmıştı ehliyete. Daha geçen hafta yazılı sınava girdi. Bizde Elbistan da yaşıyoruz. 1 ay içinde oluyorsa baya iyi bence. En azından hazırlamış olur kendini. Hepimize geçmiş olsun 🙏🏻 rabbim bir daha göstermesin bu felaketi 🙏🏻🙏🏻
ZmrNsa09 Feyekum uygulama var onu indir mutlaka sürekli çöz ordaki sorulari yaparsin merak etme cok zor degil direksiyon ondan daha zordu bana gore 😊